Melyik kutyafajta "parancsol" tekintélyt?
Figyelt kérdés
Nekem Német dog:)2011. máj. 16. 22:52
1/15 anonim válasza:
szerintem minél nagyobb, annál jobban
pl: ír farkas
2/15 anonim válasza:
Szerintem a kanári szigeteki kutya, főleg vágott füllel. Eszméletlenül gyönyörűek és tekintélyt parancsolóak.
3/15 anonim válasza:
szia!
Nekem a közép-ázsiai, komondor, rottweiler, német juhász (mert a környékbeliek mind be vannak golyózva, és állandóan ugatnak), és amúgy ezek a harapósabbak, nagyobb fajták.
De az se mind. Pl. egy újfoundlanditól még akkor se ijednék meg, ha morogna :)). meg a múltkor ugatva rám szaladt egy magyar vizsla, na ott sem tojtam be :)).
Viszont egyszer 2 utcán át kergetett egy dobermann, na ott féltem. Az már tekintélyt parancsoló nekem. Főleg a barna színű.
5/15 anonim válasza:
Pitbull
Dobermann
Német dog
(de csak vágott füllel)
6/15 anonim válasza:
Rottweiler,Boerboel,Tosa Inu,KÁJ.A Dobermann,ez persze az én személyes véleményem,farokkal és lelógó füllel semmi tekintélyt nem parancsol.Még a fül nem is annyira,de az a vékony,kunkori farok....
8/15 anonim válasza:
német dog, főleg vágott füllel :) Dobermann, KÁJ, kanári szigeteki, roti, cane corso, tosa inu.
9/15 xnorkax válasza:
Számomra a Cane Corso ilyen :) De pl. egy dobermann is nagyon tekintély parancsoló, vágott füllel.
10/15 anonim válasza:
Nem azért, de a vágott fülnek mi köze a tekintélyhez?
Nekem pitem van, teljesen 'natur", és mégis átmennek az út másik oldalára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!