Van egy fél éves kutyám (leendő nagytestű) és szeretnék mellé egy cicát, hogy ne unatkozzon, még dolgozom. Egy másik kutyán is gondolkodtam, de az már sok lenne. A cicával nem kell olyan sokat foglalkzni (tanítani, futtatni, sétálni), azért gondoltam erre. Rá is napi 6-8 órát szánok, több már nem férne bele. Minden cicával játékos, csak a cicák nem annyira, de ha pici cicát fogadnék be mellé, megszoknák egymást, és jól ellennének?
csak azért h ne legyen egyedül a kutyát, ne legyen ciciád, de ha szeretnél cicát akkor legyen. persze megszerethetik egymást, miért ne. a menhely telel van olyan felnőtt macskákkal akik kutyabarátok.
2011. máj. 16. 17:17
14/16 A kérdező kommentje:
Stafim van, az otthon én "uralkodom", lenn csak a szagok miatt csavarog el néha, és nem mindig jön vissza elsőre, el kell indulnom felé, hogy vegye a lapot. De igazatok van, ráérek még a 2 kutyával.
Aki azt írta, hogy "ezzel foglalkozzak többet", mire gondolt? 6-8 órám van a kutyusra, 8 órát dolgozom, és valamikor aludni is kell, nem? Na mindegy, nem értem.
Köszönöm a jó tanácsokat, egy darabig marad csak ő.
2011. máj. 17. 15:18
15/16 anonim válasza:
sztem jol kijonnének... nalam a cica kereste a kutya tásaságát..mikor kicsit erosebben megfogta a kutya lekarmolta az orrát...és most már tudja a kutya is h nem lehet neki bántani a cicát! Most ok már a legjobb barátok, imádják egymást!
2011. máj. 18. 19:29
16/16 anonim válasza:
Mi a cicát úgy szedtük össze, hogy kutyasétáltatásnál hozzánk csapódott. 3-4 hónapos volt akkor a kutya is és a macska is. Hazahoztuk, imádják egymást, néha együtt alszanak. Van, hogy a kutya kezdeményezi a játékot, de a macska is szokta. Szerintem jó ötlet lenne.
Kutyát viszont ne, csak ha már maximálisan megbízol a kutyádban. Még el sem kezdett kamaszodni, valószínűleg néhány hónapon belül elég nehéz lesz vele. Akkor legyen még egy kutya, ha már mindig behívható a mostani, és mindenről letiltható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!