Sikerülne össze szokniuk (fontos)?
Pár napja tettem fel egy kérdést a Francia Bulldogokról, és utána még egy kérdést. Most ismét leírom, illetve másolom a kérdés második felét hátha többen válaszoltok így rá.
Ha valaki, aki ráismer és már válaszolt, akkor elnézést az ismétlésért, de szükségem lenne a véleményeitekre, esetleges tapasztalataitokra, és ahogy látom ezen az oldalon sokan vagytok, akik értenek a kutyákhoz és normális válaszokat adtok!:)
Szeretnék egy Francia Bulldog kiskutyát, de:
van egy másik kutyám, akit már szépen felneveltem. Viszont fajtajellegéből adódóan nem nagyon tűr meg más állatot. Séta során nincs gond, de nem tudom, ha ide hoznék egy másik kutyát hogyan viselné.
Parancsolni maximálisan tudok a kutyámnak, de mégis aggódom a kicsi miatt.
Szerintetek? Ha azon múlik inkább lemondok a kis Bulldogról, mint, hogy veszélyeztessem. Viszont annyira jó lenne, a két kedvenc fajtám lenne.:)
24N
Már egy másik kérdezőnek is írtam: van egy könyv, amit most olvasok, arról szól, hogyan kell két kutyát együtt tartani, nevelni, etetni, készen áll-e a kutya az új falkatagra stb.
Szerintem olvasd el, vannak benne hasznos dolgok, és hátha sikerül dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!