Melyik fajták a legragaszkodóbbak?
Figyelt kérdés
Olyan fajtákra gondolok amelyek nagyon ragaszkodnak gazdájukhoz, lesik minden szavát minden mozdulatát.2011. máj. 14. 22:18
1/18 anonim válasza:
Bichon Havanese :):) Sarplaninac, Spánielek... stb
2/18 anonim válasza:
Egy menhelyről megmentett, sanyarú sorsú kutyus akit az előző tulaja kidobott. Ha éri, hogy szeretetet adsz neki, és te nem bántod, úgy fog követni mint egy árnyék!
4/18 anonim válasza:
Magyar vizsla. Igazi majomszeretet.
5/18 anonim válasza:
Közép-Ázsiai Juhászkutya. Ilyen kutyám van, és eszméletlenül ragaszkodik :) Néz, mit csinálok, oda jön, nekem dől, de mindenképp akar valami kontaktust :) 15 hónapos :)
6/18 anonim válasza:
Nekem puli van (nyírott szőrrel). Nagyon tud bújni. Leülök és szorosan mellém ül, ráteszi a fejét a térdemre és nagyokat pislog fel rám :)). Tündéri! (:
7/18 anonim válasza:
Havanese!!!!DE szerintem még a magyar pásztorkutyák(mudi,pumi,puli) is nagyon mivel szerintem ők igazán egygazdásak.
8/18 anonim válasza:
A magyar vizslák. A gazdi nekik mindenek felett áll. Ha egyszer megszeretnek, nem tudod őket levakarni magadról. :)
9/18 anonim válasza:
Számomra a mudi. Általánosságban pedig szerintem a pásztorkutyák. A vadászkutyák tudtommal és tapasztalatom szerint nagyon barátságosak, akár egy idegennel is elmennének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!