A szuka kutyáknak van szűzhártyájuk?
Lehet nem ide tartozik, de tényleg kiváncsi vagyok erre!
Értelmes válaszokat kérnék!
Köszi!
Öööö... elnézést
Végigolvastam itt a kommenteket.
Mi illegális?
:O
Ilyet én nem hallottam.
Csak azért , hogy ne pontozzatok le egyből vadul, hozzáteszem, hogy nem támogatom a szaporítókat!
Maradjunk annyiban, hogy a "morálisan illegális" kifejezés esetleg alkalmazható.
Ezért váromnagyon az ebadót.amikor a lehozott almot majd jól megadóztatják.
A adóbefizetés nélküli eladókat pedig jól seg.gberugják.
Sajnos nem illegalis a szaporitas,bar az lenne.
Amugy Kerdezo: ne vetits ki a kutyara emberi erzelmeket ill. viselkedest! A kutyaknak nem pszichologiai szukseglet a szex,nekik nem jo erzes,csakis a szaporodas celjara van.Ha tehat nem akarod a kutyadat szaporitani (ajanlom hogy ne akard),akkor ne paroztasd,hanem inkabb ivartalanitsd.A kutyad nem elvezi a szexet,nem akarja "megtapasztalni az anyasag erzeset",szoval minek akarnad kinozni az egesszel?
Sok kutytás van erről.
Azok az állatok akik élvezik a szexet, azok csinálják akkor is, ha semmi esély a megtermékenyítésre. (pl. főemlősök)
akik csak akkor csinálják,amikor termékenyek, azoknál csak az ösztön működik.Ráadásul aki hallott már szukát vagy nőstény macskát sírni, az tudja is, hogy fájdalmas. A szukának ki is fordulhat a hüvelye egy nem szakszerű fedezésnél, úgy megsérülhet, hogy nem tud többé párosodni. A nőstény macskáknak sérüléseik lesznek, hiszen ezzel akadályozza meg a hím, hogy az ő megtermékenyítése után a nőstény párosodni tudjon más hímekkel.
"gondolom eladom őket..."
Igaz, hogy a abszolút 0 tudással történő szaporítás nem illegális, ellenben pl. chip nélkül eladni kutyát már az! Simán megbüntethetnek érte. Na és lesz pénzed a kiskutyákra? Az oltásaikra, a chipeletetésükre? Vagy ha valami gond merül fel az ellésnél, és orvost kell hívni? És mi lesz, ha nem viszik el a kölyköket? Bevágod őket a sintértelepre, hogy ott pusztuljanak el?
NE fedeztesd a kutyádat. Egyáltalán nem élvezet nekik sem a párosodás, sem a kölyöknevelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!