Mit köszönhettek a kutyátoknak?
Hogy sosem unatkozom mellette, nem ülök naphosszat a gép előtt. Önzetlen társat, aki néha az őrületbe kerget, de ilyenek a barátok(:
Új barátokat, akiket a kutyázás során ismertem meg.
Nem is tudom mi lenne velem kutya nélkül...
Felejthetetlen élményeket, sok boldogságot, egy igaz barátot! És a kutyámon kívül olyanokkal is jóba lettem a sétáltatás révén, akikkel ezelőtt nem voltam hajlandó szóba állni! Ő a mindenem!
14/L és egy másfél éves Beagle kan
nagyon nagyon jó volt végigolvasni a hozzászólásokat :)
azt tanultam a kutyámtól, h milyen kevés dolog is elég a boldogsághoz:)
:) Ez egy nagyon jó kérdés! :)
1. jó alakot (régen nagyon sokat gépeztem, mostanában alig van rá időm, akkor is csak megnézem az e-mailemet, meg feljövök gyakorira; jó alakot kaptam szinte tőle, mert mindennap futok vele egy órát és sétálok félórát :)
2. sok örömet és boldogságot (olyan jó hogy van valaki aki csak rám vár egész nap hogy hazajöjjek a suliból és csak úgy repkednek olyankor a fülei, meg esküszöm "vigyorog" :D
3. soha nem csalódok benne, mint az emberekben, soha nem bántana, mint az emberek, és soha nem árulna el, mint az emberek.
4. nagyon nagy köszönettel tartozom neki, mert nem egy hóbort vagyok neki, egy múló ötlet, és mert önzetlenül képes szeretni ahogy én őt
5. megtanultam a vele való játék közben a nonverbális kommunikációt, és emiatt sokkal népszerűbb lettem az iskolában, kinyíltam és lepergett rólam minden olyan, amit régen nagyon rossz néven tudtam venni (kibeszélés, csúfolás stb.)
És még nagyon sok mindent, hiszen ő egy kis élet, akiről nekem kell gondoskodnom :)
Nekem a kis yorki kutyusom egyszer a következőket „mondta”:
„Csak azt akarom tőled, hogy ugyanolyan élőlénynek tarts engem, mint amilyen te magad vagy, mert én is ugyanolyan élőlénynek tartalak téged mint amilyen én vagyok.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!