Szerintetek mi lehet ez a yorkimmal?
Figyelt kérdés
Ma született 6 kicsi yorki kiskutya 5 fiú és 1 lány de a kislány farok nélkül született szerintetek miért lehet ez?2011. máj. 13. 21:26
11/34 A kérdező kommentje:
Már ez a 3. alom eddik mindedjik szép egészséges volt mindedjik kiskutya akkor ő miért ien
kb 5 cm es faroknak kéne lenni neki van fél centis nem értem
2011. máj. 13. 21:36
12/34 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tenyésztő csak igy csináltam
voltunk állatorvosnál és azt mondta hogy ennek a kutyának semmi baja én azért fordultam hozzátok
2011. máj. 13. 21:38
13/34 anonim válasza:
Nem tenyésztő vagy, hanem szaporító! Nagy különbség, ne keverd. A kettő nem ugyanaz!
14/34 anonim válasza:
Mondjuk azt is vegyük számításba, lehet hogy KAMU KÉRDÉS. És a kérdező meg jót röhög a válaszokon. gyanús nekem a dolog, mindenki tudja hogy ugranak a válaszolók a szaporítókra.... én biztosan nem tennék itt fel kérdést ha szaporítanék. Értitek...
15/34 A kérdező kommentje:
Csak kipróbáltam hogy mien ha vannak kiskutyái most nem én tehetek róla hogy igyszülettek most miért vagytok ienek másoknak is születtek kiskutyái ak azokat is lekell hordani vagy mi?
2011. máj. 13. 21:40
16/34 anonim válasza:
Szerintem ez egy kamu kérdés, és provokatív.
17/34 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szaporító sem tenyésztő nem is értek hozzá és megesküszöm hogy a kérdés igaz.
miért szórakoznák ienekkel?
2011. máj. 13. 21:41
18/34 anonim válasza:
ezt az utolsó két sort nem kellett volna írnod kérdező! TUTI KAMU KÉRDÉS:)
19/34 anonim válasza:
Harmadszorra próbáltad ki, hogy milyen ha vannak kiskutyái?
Teszel fel képet?
20/34 anonim válasza:
Nem vagy szaporító meg tenyésztő sem???azt hogy ha vannak kicsik akkor az egyiknek kell lenned és mivel nincsennek papírjaid és nem is tudod hogy mit csinálsz ezért bizony szaporító vagy!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!