Mennyi idős volt a kutyátok amikor már szépen láb mellett ment?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 15:32
1/6 anonim válasza:
9 hetes:) Nem tudom miért, de elképesztően ragaszkodott hozzám kölyök korától kezdve. Már a legelső séta alkalmával levettem róla pórázt. De a szabályos láb mellett vezetést a suliban tanulta meg.
2/6 anonim válasza:
Kutyasuli után 2,5 évesen. De valószínűleg ha okosabbvagyok és már 7 hónapos korában elviszem sulizni, akkor egy éves korára már szép lábnál követése lett volna.
3/6 anonim válasza:
3 hónaposan póráz nélkül már szabályosan csinálta a láb mellett követést, úgy, hogy szorosan a lábam mellett jön és le sem veszi rólam a szemét. Pórázon is első pillanattól kezdve rángatás és megállás nélkül jön mellettem.
6/6 anonim válasza:
Azt hiszem 3 hónaposan kezdtem neki tanítani, 4 hónaposan vittem oviba, ott kérdezgették is, hogy minek járok oda, ha már ennyire jól megy a kutyának a dolog :)
Persze akkor még nem volt tökéletes, mert ha érdekeset látott elment mellőlem, most viszont ott tartunk, hogy ott marad, amíg nem mondom neki, hogy mehetsz (1 éves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!