Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Volt már olyan, hogy egy...

Volt már olyan, hogy egy kölyköt fialt a kutyátok? Meg tudta fialni rendesen?

Figyelt kérdés
Jövőhéten fog fialni a kutyám és a doki mondta, hogy csak 1 kölyök lesz és ez veszélyes, mert ilyenkor sok kutya nem érzi hogy mikor kell elkezdenie fialni. Az 57. naptól napi 2-3x mérni kell a testhőmérsékletét és ha lemegy, onnantól 24 órán belül fialnia kell, de ha nem akkor vinni kell megcsászározni. Veletek fordult már elő ilyen? Ugye nem lesz semmi baja a kutyának?
2011. máj. 13. 00:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

az egykölyökkel az is lehet probléma,hogy túl nagy. Rosszkor fedeztettétek a szukát, vagy kevésszer. (3-szor kellett volna2-2 nap különbséggel)

Ebbőlszerintem császár lesz,arra készülj.

Tudod,azt hiszem ilyenkor értik meg akik hozzáértés nélkül szaporítanak,hogy ez veszélyes is lehet.és bizony rámehet a szuka.

2011. máj. 13. 00:32
 2/11 A kérdező kommentje:

Azt is mondta, hogy aránylag nagy de azzal nem lesz gond mert nem túlságosan.

Amúgy én pont nem voltam itthon amikor a fedeztetés történt, hanem sok ismerős szeretett volna kis kutyust és faterom elvitte kanhoz. Amúgy 2x volt a kannál de azt mondta a doki, hogy az oké.

2011. máj. 13. 00:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Tudod ezért szoktak hormonszintet nézni a kutyánál, hogy ez ne forduljon elő.

Most már mindegy.

Ha el is indul figyelj nagyon, mert megakadhat. 1 hét van még az utolsó héten nőnek a legtöbbet.

2011. máj. 13. 00:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát én is nagyon tudtam örülni, amikor 2,5 hét után hazajöttem és ezt boldogan közölte velem faterom :S De hát már nem tudok mit csinálni. Majd figyelek rá és azonnal hívom a dokit ha baj van.
2011. máj. 13. 00:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha lezajlott az ellés,vidd el mielőbb ivartalanítani,hogy többet ne érhessen ilyen meglepetés.

Aki meg kiskutyát akar,irányítsd a legközelebbi menhelyre,minden menhelyen vannak tündéri kölyökkutyák.

2011. máj. 13. 08:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
volt es siman megfialt, bar a kolyok is akkora volt mint 3 masik(mas alombol) - enyhe tulzassal
2011. máj. 13. 08:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt olyan.Nem mondom hogy simán ment,de orvosi felügyelettel,megúsztuk a császárt.
2011. máj. 13. 10:23
 8/11 anonim ***** válasza:
46%
Az én keverékem(már nem él:(( ) 2x is fialt, mind a 2x egy kiskutyát és kant. Nem lett baja.
2011. máj. 13. 11:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi, most kicsit megnyugodtam :)
2011. máj. 13. 13:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Gyermekkoromban nekünk is volt egy kis keverék szukánk, akit úgy kaptunk, hogy mindig csak egy kutyát fial. Néhányszor nálunk is fialt, és tényleg mindig csak egyet. Nem tudom mitől, az óta sem hallottam ilyet, de a kiskutyák normál méretűek voltak, és nem kellett állatorvosi beavatkozás.
2011. máj. 13. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!