A kutyák allergiájára is jó a kálcium?
Ha tényleg allergia, akkor inkább írass az állatorvossal Calcimusc oldatos injekciót. Nekem április közepén fulladt be a kutyám, 99%, hogy pollen allergia miatt.
10 ampulla van a dobozban, 1 ampulla 5 ml, és napi 2x1 ml-t kellett neki adnom. Kaptam fecskendőt, abba felszívtam 1 ampullával, és úgy lehet pontosan adagolni. Ja, és természetesen ezt meg kell itatni a kutyával, nem oltás formájában kell beadni:) Én a tálkájába tettem, öntöttem rá egy kicsi tejet, és pikk-pakk megitta:)
Egyébként miért gondolod, hogy allergia? Mik a tünetek? Illetve azt is jó lenne kideríteni, hogy mire allergiás.
Nem,nincs pukli.
Végre alszik :)
Nem tudom, hogy mondta e a doki, de van egy olyan férgesség, ami korábban csak a mediterrán országokban volt gyakori, de néhány éve nálunk is elterjedt.
Bőrférgességnek hívják, és a szúnyogok terjesztik egy microfilaria nevű parazitával. Itt olvashatsz róla bővebben:
Erről én is csak azért tudok, mert a kutyámat épp ezzel kezeljük:( Egy vérvétel során derült ki, hogy benne van ez a parazita. Viszont ma már elég gyakori, a kutyák 10%-a fertőzött, de mivel a legtöbb esetben tünetmentes, így nem is nagyon tudnak róla. Viszont ha van tünete, akkor az a bőrviszketés.
Vérvétellel megállapítható. Ez persze csak egy ötlet. De ha biztosra akarsz menni, akkor allergia tesztet is csináltathatsz, viszont az elég drága (40-50 ezer)
Ez lehet akár tápallergia is. Mit eszik?
Ilyenre nem jó a kálcium. Az csak a hirtelen jelentkező tünetekre (pl. darázscsípés) hatásos.
Nem eszik tápot,én főzök neki.Általában húst,rizst, zöldségeket.
Nem tud rágni már szegénykém,úgyhogy a táp esélytelen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!