SOS miért visít ennyire?
Figyelt kérdés
Már sok kiskutyám volt, hozzászoktam, de ez a kis ördög néha rettenetes. Ahogy kiteszem a lábam az ajtón, tátott szájjal ordít, olyan hangosan, mint akit nyúznak. kegyetlen hangerővel de nem nyugszik meg, ha kell 2 óráig ordít. megszakad a szívem, de nem lehet azt csinálni, hogy mindig beszaladok hozzá, ölbe veszem, mikor sír. tudnátok erre valami jó tippet adni? anyukám van vele otthon, ő ráér, délutánonként én, de hát dolgoznom is kell, nyilván nem vagyok ezzel egyedül. kérem olyan írjon, aki nem húz le, és nem trágár, úgyis töröltetem a hozzászólását. köszönöm2011. máj. 12. 12:53
11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, ezen elvek szerint nevelgetem a kutyust, csak nagyon lassan megy:)
2011. máj. 12. 14:13
12/16 LN09 válasza:
Detto mint az én kutyám... Anno mint a sakál ordított, de valahogy egyszer csak elmúlt nála. Jóó, persze néha még hiszitizik, meg megsértődik, de érdekes módon ahogy jött el is múlt.
13/16 A kérdező kommentje:
mondom, nem ám nyüszít, totál nyitott szájjal, szemét becsukva, szorítva visít, sikítozik
2011. máj. 12. 14:30
14/16 anonim válasza:
Egyem is meg, láttam már ilyet, annyira aranyosak... Ordííít mint a sakál. Ismerős. :) De közben persze én is annyira sajnálom őket, hiszen nyilván nem örömében ordít. : / Majd írd meg, hogy hogyan alakul a picúr ;)
15/16 anonim válasza:
húúú. tudom. amikor hozzánk került a tacsim, ugy indultunk munkába h a ház sarkánál is az ordítását hallgattuk. aztán kb 1 hónap volt mig leszoktattuk róla (jan fennel kutyapszichológia, meg netes tanácsokkal)
16/16 A kérdező kommentje:
ideig óráig működik a rádió, a zárt ajtó előtti beszélgetés, kifárasztás, kaja után mindig alszik.de mikor kinyílik a szeme...
2011. máj. 13. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!