Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagy dontes ez szamomra. Mit...

Nagy dontes ez szamomra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 7 hetes es 5 napos kolyok stafordom. Fajtatiszta es log a fule. Le szeretnem vagni, csak feketen. Van egy fiu aki ilyennekkel foglalkozik, meg sebesult kutyakat apol, varja sebeit. Es van ra neki csippanto is, es spray arra a celra. Mit tegyek, tudod hogy kinzas, de beledogolhet a kutyus?
2011. máj. 12. 10:10
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

a dobermann nagyon szep, es aranyos.

Erdekelne a doki neve es cime is.

es megfogadtam, akarmilyen szep is allo fullel, nemvagom le. Ha le is vagnam, akkor is, csak 8 honapos koraban, addig nem, mert felek. De azert nagyon koszi, mar kezdem megszokni, csak ma ahogy eggyutt ebredtunk, megrazta a fejet, es kiutotte a szememet a fulevel, na akkor haragudtam a fulere. es ezt 2x is megcsinalta.... kis ari...

nagyon szepen koszike nektek.

2011. máj. 13. 09:37
 22/30 anonim ***** válasza:

Az én törpesnacim reggel konkrétan belelépett a számba ... ez nem ok arra hogy levágassam a lábát :D

Hagyd szerintem így, sokkal kedvesebb a feje.

2011. máj. 13. 09:54
 23/30 anonim ***** válasza:
hidd el egy amstaff a mind a természetes mind a kupirozott fülével tekintélyt parancsoló kutya. így lógó füllel sem fog senki odarohanni felnőtt korukban az utcán h megdögönyözheti e. Kemény így is. Szép így is. Persze az is sokat változtat a kinlzetén tényleg keményebb, de gyakorlatilag így is egy iszonyatosan jó családi kutya, meg remek örző-védő.
2011. máj. 13. 09:59
 24/30 anonim ***** válasza:
Szia! A dobis vagyok. A 8 hónapos kor pedig már sok. Addigra már kialakul a porc és nem fog felállni. Kb. 3 hónapos korában kell kupíroztatni és utána tömni bele a Ca-ot.
2011. máj. 13. 15:27
 25/30 anonim ***** válasza:
Elküldtem e-mailben a doki adatait, és ne rettentsen vissza egy ilyen ritka eset, hogy béna volt az orvos és meghalt szegény kutya az altatásban, mert ezt csak a fanatikus állatvédők fújják fel ennyire. Semmi baja nem lesz ettől a kutyának, végülis az emberek tenyésztették ki ezt a fajtát és ennél a vágott fül a megszokott, olyan mint az uszkároknál a hülye formájúra vágott szőr.
2011. máj. 13. 18:19
 26/30 anonim ***** válasza:

előző vagyok!

Ha nem kaptad meg az e-mailt írj!

2011. máj. 13. 18:25
 27/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Hat tegnap beszeltunk rola, es a sajat falumban van egy ember, aki ezt csinalja de nem feketen, papirok vannak neki stb. Es azt mondtak a barataim, hogy nem altassa a kiskutyakat, hanem kabitja csak, mert h neki is belehalt a sajat kutyaja az altatasba. Nemtudom, es ha nala mennek? eppen meg megerdeklodok rola, h milyen, megbizhato e, es ha valami nemstimmel, akkor elmegyek ahoz akit irt nekem az eggyik valaszolo.
2011. máj. 14. 08:38
 28/30 anonim ***** válasza:

Sajnálom hogy így döntöttél. Szerintem gyönyörű kutyus füllel is, teljesen felesleges levágatni neki...

Egyébként elvileg már nem is szabadna. Mindegy ez örök vita lesz, de én egyáltalán nem értem miért nem szép az a kutya úgy, ahogy van. Tök felesleges esztétikai okokból ennek a kínlódásnak kitenni. Utána kötözgetni, meg kalciummal tömni, neked is jó nagy rumli. De a te döntésed.

2011. máj. 14. 09:26
 29/30 anonim ***** válasza:

Ha állatorvoshoz viszed akkor OK. Ha nem akkor hagyd. Nem hiszem hogy altatás nélkül megcsinálnám-e a sajátommal.

Kötözni pedig nem hiszem,hogy kellene hiszen a staffiknak se vágják hosszúra.

Csak olyan állatorvoshoz vidd aki csinált már sok ilyet.

Egyébként a staffit én se vinném. Náluk már elfogadott a lógó fül, nem úgy mint a dobiknál. Szép lesz nagykorában lógó füllel is. Ha mégis levágatod kíváncsi leszek rá. Majd írj, de várjál még vele (kb. 3 hónapos korában kell).

2011. máj. 14. 11:26
 30/30 A kérdező kommentje:

emis ugy gondoltam, hogy haraom honap utan.....de meg nemdontottem el teljesen, hogy le e vagom vagy nem, ezen minden nap gondolkodom, nekem is igy szep, tetszik stb csak en ugy gondolkodom, hogyha nagy lesz, nemigen lesz szep. meg van egy keverek kutyam, annak is log a fule es osszeverekedett egy akitaval, es az akita darabokra szedte a fulet. Most a bal fulebol hianyzik egy darabka. De mellekes. ha nemfelejtem el, kuldok fotot a kutyusrol, ha lenyirtam, ha nem akkor is kuldok.

Koszike, sziasztok

2011. máj. 15. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!