Nagy dontes ez szamomra. Mit tegyek?
a dobermann nagyon szep, es aranyos.
Erdekelne a doki neve es cime is.
es megfogadtam, akarmilyen szep is allo fullel, nemvagom le. Ha le is vagnam, akkor is, csak 8 honapos koraban, addig nem, mert felek. De azert nagyon koszi, mar kezdem megszokni, csak ma ahogy eggyutt ebredtunk, megrazta a fejet, es kiutotte a szememet a fulevel, na akkor haragudtam a fulere. es ezt 2x is megcsinalta.... kis ari...
nagyon szepen koszike nektek.
Az én törpesnacim reggel konkrétan belelépett a számba ... ez nem ok arra hogy levágassam a lábát :D
Hagyd szerintem így, sokkal kedvesebb a feje.
előző vagyok!
Ha nem kaptad meg az e-mailt írj!
Sajnálom hogy így döntöttél. Szerintem gyönyörű kutyus füllel is, teljesen felesleges levágatni neki...
Egyébként elvileg már nem is szabadna. Mindegy ez örök vita lesz, de én egyáltalán nem értem miért nem szép az a kutya úgy, ahogy van. Tök felesleges esztétikai okokból ennek a kínlódásnak kitenni. Utána kötözgetni, meg kalciummal tömni, neked is jó nagy rumli. De a te döntésed.
Ha állatorvoshoz viszed akkor OK. Ha nem akkor hagyd. Nem hiszem hogy altatás nélkül megcsinálnám-e a sajátommal.
Kötözni pedig nem hiszem,hogy kellene hiszen a staffiknak se vágják hosszúra.
Csak olyan állatorvoshoz vidd aki csinált már sok ilyet.
Egyébként a staffit én se vinném. Náluk már elfogadott a lógó fül, nem úgy mint a dobiknál. Szép lesz nagykorában lógó füllel is. Ha mégis levágatod kíváncsi leszek rá. Majd írj, de várjál még vele (kb. 3 hónapos korában kell).
emis ugy gondoltam, hogy haraom honap utan.....de meg nemdontottem el teljesen, hogy le e vagom vagy nem, ezen minden nap gondolkodom, nekem is igy szep, tetszik stb csak en ugy gondolkodom, hogyha nagy lesz, nemigen lesz szep. meg van egy keverek kutyam, annak is log a fule es osszeverekedett egy akitaval, es az akita darabokra szedte a fulet. Most a bal fulebol hianyzik egy darabka. De mellekes. ha nemfelejtem el, kuldok fotot a kutyusrol, ha lenyirtam, ha nem akkor is kuldok.
Koszike, sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!