Van ilyen valahol? :D (lent)
Sziasztok!
Van valahol, egy olyan oldal, ahol leírja a Golden Retriever kiskutyák magasságának "fokozatait" ? Úgy értem, hogy pl: 8 hetesen --cm átlag, vagy 11 hetesen --cm kb. ?
Én most a 11 hetes kölyök magasságára lennék kíváncsi :)
Mert olyan találtam csak, ahol a kanok, és szukák magasságát mondja meg :)
Valaki?
Értelmes válaszokat, ha lehet :) Köszönöm!
Minden kiskutya másképp fejlődik. Van, aki nagyobbnak születik, gyorsabban nő, aztán hamarabb abbahagyja.
Nem lehet átlagot mondani. Szoktuk összehasonlítgatni a kölyköket, ki mekkora ennyi meg ennyi idős korára, de rájöttünk, hogy semmi összefüggés.
én csak azt tudom hogy nálunk (sheltei) alapból így veszünk kölyköt nagyon nagy irodalma van hogy egy sheltienek hány cm nek és kg nak kell lennie egy adott korban és mi lesz várhatóan. Vannak különbségek de átlagosan nálunk bejön mondjuk ez több generáció méregetése és egész Európában ugyanazt a rendszert használják a tenyésztők.
Szerintem goldennél ahol bár vannak méret eltérések de nem akkora nagy probléma mint nálunk pl.
Nemvalószínű, hogy lennének megbízható jól mérő rendszerek mert ehhez nem elég a cm de kell a súly és mi mérjük a lábak hosszát, testhossz stb, hogy megbecsüljük egy kutya várható méretét
Aha értem!
Köszi szépen a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!