Mi a véleményed arról ha valahol állatkereskedésben lehet venni kutyát?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 07:49
1/10 anonim válasza:
én ilyet még nem láttam Magyarországonm, csak amerikai filmekben. Van ilyen?... Amúgy attól függ, miről van szó. Ha pl. egy állatmenhely kitelepül egy állatkereskedésbe, állatfelszerelési boltba, és ott próbál gazdit fogni a mentvényeknek, az szerintem jó ötlet. Persze az, hogy fajtatiszta kiskutyákat kertecbe zárva darabra áruljanak, az nem az.
2/10 A kérdező kommentje:
egyszer láttam vidéken múlt nyáron. elkerített ketrecben voltak olyan 1m2-esben kb 6-7 kiskutya fele havanese fele jack russel kölyök, 8 hetesek, egyik fajta 35, másik 40e volt.
2011. máj. 11. 08:14
3/10 anonim válasza:
Nem láttál még ilyet Magyarországon?:O :O
Pedig sajnos én már nem egy plázában láttam kiskutyákat, az üveg kirakat mögött:(
4/10 anonim válasza:
Én évekkel ezelőtt talán a Camponaban láttam egy kisállat kereskedés kirakatában egy kölyök beagle-t. Szomorú.
5/10 anonim válasza:
Nagyon szomorú, és elítélem teljes mértékben, hiszen nem egy halról van szó, ami nem igényli a gazdi jelenlétét, törődését.
Én már arra is haragszok, amikor egy nagypapagájt kínálnak kereskedésben. Ezek az állatok sokkal értelmesebbek annál, hogy akár évekre egy pici helyre bedugják mindenféle mentális törődés nélkül.
6/10 Akiteki válasza:
Nem csak állatkínzás, de tavaly óta törvénybe ütköző is.
7/10 anonim válasza:
Nem láttam még ilyet, mondjuk nem is nagyon járok plázába. De nálunk régen (kb 10éve) egy állatkereskedésben majmot tartottak. Elég gyakran váltogatták őket, de a helyük, akkorka volt, hogy 1 lépést sem tudott benne tenni a szegény állat.
8/10 anonim válasza:
Régen sajnos rengeteg ilyet lehetett látni, ma már szerencsére egyre kevesebbet. Szörnyű!!!!
9/10 D.O.81 válasza:
Zsákbamacska.
Szerintem ezzel mindent elmondtam...
10/10 anonim válasza:
Én Törökországban láttam olyat, hogy kis "terráriumokban" voltak a kölyökkutyák és macskák. Kb 1 négyzetméteren, 2-3an... Szörnyű belegondolni, hogy napokig, hetekig it ott fekszenek, amíg senki nem foglalkozik velük, nem mozoghatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!