Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményed arról ha...

Mi a véleményed arról ha valahol állatkereskedésben lehet venni kutyát?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 07:49
 1/10 anonim ***** válasza:
én ilyet még nem láttam Magyarországonm, csak amerikai filmekben. Van ilyen?... Amúgy attól függ, miről van szó. Ha pl. egy állatmenhely kitelepül egy állatkereskedésbe, állatfelszerelési boltba, és ott próbál gazdit fogni a mentvényeknek, az szerintem jó ötlet. Persze az, hogy fajtatiszta kiskutyákat kertecbe zárva darabra áruljanak, az nem az.
2011. máj. 11. 08:06
 2/10 A kérdező kommentje:
egyszer láttam vidéken múlt nyáron. elkerített ketrecben voltak olyan 1m2-esben kb 6-7 kiskutya fele havanese fele jack russel kölyök, 8 hetesek, egyik fajta 35, másik 40e volt.
2011. máj. 11. 08:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem láttál még ilyet Magyarországon?:O :O

Pedig sajnos én már nem egy plázában láttam kiskutyákat, az üveg kirakat mögött:(

2011. máj. 11. 08:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Én évekkel ezelőtt talán a Camponaban láttam egy kisállat kereskedés kirakatában egy kölyök beagle-t. Szomorú.
2011. máj. 11. 08:39
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon szomorú, és elítélem teljes mértékben, hiszen nem egy halról van szó, ami nem igényli a gazdi jelenlétét, törődését.

Én már arra is haragszok, amikor egy nagypapagájt kínálnak kereskedésben. Ezek az állatok sokkal értelmesebbek annál, hogy akár évekre egy pici helyre bedugják mindenféle mentális törődés nélkül.

2011. máj. 11. 08:46
 6/10 Akiteki ***** válasza:
Nem csak állatkínzás, de tavaly óta törvénybe ütköző is.
2011. máj. 11. 09:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem láttam még ilyet, mondjuk nem is nagyon járok plázába. De nálunk régen (kb 10éve) egy állatkereskedésben majmot tartottak. Elég gyakran váltogatták őket, de a helyük, akkorka volt, hogy 1 lépést sem tudott benne tenni a szegény állat.
2011. máj. 11. 10:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Régen sajnos rengeteg ilyet lehetett látni, ma már szerencsére egyre kevesebbet. Szörnyű!!!!
2011. máj. 11. 12:54
 9/10 D.O.81 ***** válasza:
45%

Zsákbamacska.

Szerintem ezzel mindent elmondtam...

2011. máj. 11. 16:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Én Törökországban láttam olyat, hogy kis "terráriumokban" voltak a kölyökkutyák és macskák. Kb 1 négyzetméteren, 2-3an... Szörnyű belegondolni, hogy napokig, hetekig it ott fekszenek, amíg senki nem foglalkozik velük, nem mozoghatnak...
2011. máj. 20. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!