Milyen nevet adjak neki? :D
Golden Retriever (kan) kiskutyám lesz 1 hónap múlva, de még mindig nem tudom, hogy mi legyen a neve :D
Az a baj, hogy alig van ötletem, ritka, de aranyos nevet szeretnék neki adni. Én nem úgy állok hozzá, hogy ha majd meglátom, adok neki egy rá illő nevet, pl: Huncut :D xD Eddig ami tetszik az a Kevin, meg Chester De valahogy mégsem az "igazi" :D
Nektek van még ennél jobb ötleteitek is ? :)
Értelmes válaszokat, köszii :)
De nem kapok annyi erősítést :D
Anno,mielőtt kiskutya került volna a családba,én heteket rágódtam a nevén,aztán megérkezése előtt pár nappal ki is találtam,hogy fogják hívni.Mindenhol és mindenkinek ezen az általam kitalált,megálmodott néven hívtam.Aztán elérkezett a várva várt nap,suliból hazatérve a kutyuli ott téblábolt a konyhában és amikor ránéztem,tudtam,hogy azt a nevet amit kitaláltam neki,nem adom..mert nagyn,de nagyon nem illett volna hozzá...:)
Az én tanácsom az,hogy várd meg míg a kutyu megérkezik,hátha akkor hirtelen egy olyan név pattan ki a fejedből amire nem is gondoltál addig. :)
Ez nagyon aranyos tőled :D
Hát remélem, én is ilyen szerencsével járok :D
De egyébként mi a véleményetek a Kevin névről? :D
Nekem azért is tetszik, mert kicsi korában is, és nagy korában is illene rá :D ?!
Hát, nekem még eszembe sem jutna kan kutyának magyar nevet adni :)
Még egy szuka kiskutyának igen :) De egy kannak nem igazán :)
Hiába ritka a Pista név kutyáknak, de nekem nem tetszik , és nem is aranyos, ha a kutyát látnám talán azt mondanám, hogy egészen helyes név, illik hozzá.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!