Szerintetek mitől lehetett? Légyszíves normális kommenteket írjatok!
Hát figyu. Te odavittél egy egészséges kölyköt egy műtétre. Gondolom nem ingyen vágták hozzád a kutyát, és gondolom már költöttél rá ( oltások ). Tehát jobban járna a doki ha kifizetné a vétel árat, mint hogy tele kürtöld a világhálót hogy ez és ez a doki nem megbízható,mert túlaltatta a kutyát.
Ugye csak nyálat hányt a kutya? Ugye nem etetted meg műtét elött?
Mert ha evett akkor az altató hatására szoktak hányni, ezért elötte levő este már nem ehet, és reggel a vizet is el kell venni tőlük. Ha esetleg ez nem történt meg, akkor könnyen lehet az is, hogy a kaját félre nyelte amikor hányt, és ettől megfulladhat. De szerintem nem ez történt hanem simán túl lett altatva.
Akkor tuti hogy túl lett altatva. :-(
Én megbeszélném a dokival, hogy vagy megegyeztek, vagy felnyomod, és csúnya pereskedés fogja venni a kezdetét, és tele kürtölöd a válághálót meg mindent, hogy megölte a kutyád.
Meg lehet ezt normálisan neki mondani, nem kell neki esni.
Hidd el jobban jár ha fizet,és szerintem bele fog menni hogy megegyezzetek.
Volt boncolás?Van jegyzőkönyv arról,miben halt meg pontosan?
Ha nem,akkor az égvilágon semmit nem tud egyik fél se bizonyítani.
Nekem az egyik ismimnek volt egy malija ( malinos ). A kölyök kori oltásoknál tartottak, és mégis parvóban meghalt a kutya. ( ólcsó vakcinát használt a doki )
Hát bement a dokihoz, megfogta a grabancát a dokinak, és megmondta neki, hogy vagy fizet, vagy felnyomja. A doki fizetett, és ezzel le lett tudva. Csak itt ugye volt bizonyték az oltási könyvben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!