Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szellemet lát a kutyám?

Szellemet lát a kutyám?

Figyelt kérdés
Van egy kb. 6 hónapos palota pincsi kutyusom. Télen ment el egy golden retriver kutyám, akit még mindig siratok. Egyszer megkértem, az elhunyt kutyámat, hogyha tud, jöjjön egyszer el hozzán, és el is jött, de nem láttam, csak utalt rá. Amióta szellemet láttam,azóta Panka( a pincsi) olyan mintha teljesen megőrült volna. Egyfolytában a semmit ugatja. Késő éjszaka, hajnal körül mindig felébredek, mindig másra. Van amikor arra, hogy Panka morog, és ugat, valamikor kiszalad az ajtó elé, és tovább ugat meg morog. Már azt is csinálta, hogy kiült a lépcsőre és ugatta a kaput, ami előtt nem volt semmi.Meg oda ment, egy kis lyukon kidugta a fejét, és csóválta a farkát. Leeht hogy másik kutya volt, de aztán elszaladt és ugatott. Volt olyan is, hogy kimentünk, és bámult a teraszra, amin úgyszint nem volt semmi.Aztán lefutott az udvarra, és megint a kaput bámulta. Amikor incselkedtem vele az ablak előtt, akkor is lenézett, (fentebb van a terasz, és az ablak a teraszon van) és figyelt valamit, aztán vissza rám. Azt hallottam hoyg a macskák és a kutyák is érzik a szellem jelenlétét.De ha a kutya ennyire érzi, hoyg mindig van valami, akkor a 3 macska miért tud normálisan ülni, mikor a kutya veszettül ugat? Valami baja van ?
2011. máj. 8. 14:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%

sajnálom a kutyádat:/

szerintem a pincsid a halott kutya energiáját érzi..bár arra nem tudok magyarázatot adni,hogy miért csak akkor kezdett el viselkedni,miután te "megidézted" a golden retrivert..

nincs rá magyarázat..fogalmam sincs mi ez,én hiszek abban,hogy az állatok,és a gyerekek érzik a szellemeket.

2011. máj. 13. 18:41
 12/14 anonim ***** válasza:
A mi kutyánk is lehet szellemet látott!Párom mamájának mindíg volt egy kedvenc széke amit megkerülve az asztal leólt.Már meghalt,és az urnája az asztalon volt,a kutyus egyszer csak elkezdett ugatni csóválni a farkát megkerülte úgy az asztalt,ahogy párom mamája és ránézett az urnára!
2011. máj. 13. 21:31
 13/14 A kérdező kommentje:
Ma nagyon megijesztett Panka!Kint ugat,ugat, kimegyek, akkor a szomszédot ugatta.De aztán megint ugat ugat, kimegyek már, hogy mit ugat, és azt hittem hogy szívbajt kapot, két dolog futott át az agyamon, vagy idegbajos a kutyám,vagy szellem van ott.Sok mindenbe bebeszéle ma szellemet, de ez most nagyon megrémisztett! ugatta a kisház ablakát, vagy a falát, nem tudom, ahol csak a házigalambajim vannak!!! Többször is rászóltam hogy hagyja abba, meg be is hoztam, de még az ablakból is ugatott, és amint felcsörrent a telefon már rohant ki.De mindig csak a falat vagy a fenti ablakot ugatta,meg morgott.odaálltam, hogy mivan, nincs ott semmi, és akkor olyan furcsa érzés kapott el, nehezebb lett a karom, mintha valaki megpróbálná összenyomni, kimentem, még akkor is olyan volt, de már nem volt olyan nehéz, visszaálltam, megint nyomott, kimentem, és akkor úgy maradt,de elkezdett a fejem is fájni, meg egy kicsit hányingerem lett. Mostmár elmúlt, de olyan rémisztő, és megyek mert megint ugataj a szomszédokat :)
2011. máj. 24. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Én hiszen a szellemekben igaz az én kutyám még nem csinált ilyet, de régen nem én voltam a gazdája. A nagybátyám gondozta és ő meghalt és a kutyus az enyém lett. Mindig mikor elmegyek otthonról soha nem jön utánam, de mikor a temetőbe megyek mindig kiszökik. Ez nagyon félelmetes. És ameddig én kinnt vagyok addig ő ott ül a bátyám sírjánál. De az a durva az egészben hogy régen még élt a bátyám soha nem csinált ilyet
2011. júl. 18. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!