SOS! Kutyám az asztal alatt fekszik és nyüszít és sír. Mi lehet a baja?
elvittem, (nyugi korábban, csak most vagyok gépnél)
el se hiszitek
beköpték a bogarak és kikeltek a peték, azaz a szőre mélyén kis kukacok mászkáltak
most már jólvan :)
De elhisszük.
Tegyél rá Advatixot. Nekem is beköpték tavalyelőtt az öreg kutyámat. Észre sem vettem a nagy szőrében. Az orvos szerint 24 óra alatt ki is kelnek a légylárvák. Gondoltam, hogy mivel már örül hogy járni tud, nem még sétálni vigyem, úgysem megy ki a kertből, nem teszek rá semmit. Tévedtem.
Az öreg kutyák már nem zavarják el magukról a legyeket, annyira alszanak, hogy észre sem veszik. A szomszédban meg disznók vannak.
Neostomosanos vízben fürdesd meg és utána mikor már megszáradt tedd rá az advantixot. Jobbulást neki.
szerintem vagy belcsavarodas vagy szekrekedes vidd orvoshoz
de nm tudlak megerteni h miert nm viszed orvoshoz??varod amig megdoglik?normalis vagy?
kék valamicsoda kenőcs a neve amivel kenni kell :)
am tényleg, hülye kérdés volt, olyan mintha bőgne egy baba, aki nemtud beszélni és csak tippelni tudsz h mi volt a baja, pontosan nem tudod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!