Miért zöld a kutyám egyik szemén a csipa?
töröld ki neki óvatosan, megne sértsd a szemét.
aztán menj kutyaeledeleshez az ad szemcseppet és elmondja mit hogyan kell vele csinálni. ne megyből fog hatni hanem később. vagy állatorvoshoz vidd el :)
Ja, az állateledeles meg a következő diagnózisnál elteszi láb alól a kutyádat, akkor hol fogsz reklamálni? Naná, hogy mindenre tud valami tuti szert, mert valakinek el kell adnia.
Kötőhártya gyulladás, vagy belement a belső szemhéja alá valamit. Mindegyiket állatorvos gyógyítja.
Te tényleg mindenbe belekötsz, ahogy egyik gyereknél is tetted, azthiszed te olyan okos vagy. aki itt van állateledeles az mindig is jó barátunk volt és ő benne megbízunk és mindíg segített. :)
te szerintem befoghatnád mert már mindenkinek elege van belőled :)
Nem ilyen hangnemben kellene, de igaza van Akitekinek.
Megértem, hogy nem bízol az állatorvosban, aki nálatok van. De nem ő az egyedüli az országban. Biztosan van más is a környéketeken, vidd akkor el oda.
Gondolj bele...elhiszem, hogy jó ismerősöd, a tápos: De: járt ő 5 évet állatorvosi egyetemre? Tanult ő anatómiát, sebészetet, belgyógyászatot, farmakológiát, ophtalmológiát (szemek betegségei...stb És vizsgázott mindezekből? Szerzett valamilyen állatorvos mellett gyakorlatot?
Ha ezekre mind igen a válasz, akkor oké, feltétel nélkül megbízhatsz benne...
De hidd el, ha a kérdések valamelyikére NEM a válasz, csak árthatsz a kutyádnak, akit felételezem, szeretsz- és ezt gondolom nem akarod.
Mert azért valjuk be: én, ha va(hisz maga a kérdés feltevése is egy aggódó gazdira utal).
Nekem, ha valami bajom van, és tanácstalan vagyok, legrosszabb esetben is gyógyszerészhez, vagy jó esetben orvoshoz fordulok, és nem a kedvenc kenyeresboltban kérek tanácsot, akármilyen olvasott is, vagy jóbarátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!