Yorkshire terrier? Hogyan kell nevelni? Mit csináljak akkor mikor haza hozom először? Ez lesz az első kutyám és nem tudom hogyan foglalkozzak vele, persze azért nem vagyok hülye, de ez akkor is egy különleges kutya.
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat kérek!Segítsetetk most lesz yorkim és amiket eddig olvasgatam azok álltalánosságok én tapasztalatokat szeretnék2009. márc. 10. 09:19
11/11 anonim válasza:
Szerintem jól tennéd, ha elolvasnál minél több kutyatartásról szóló könyvet. Ez nagyon fontos, sőt, talán a legfontosabb, mielőtt elhozod a kutyust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!