Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az uj szülött kiskutyát most...

Az uj szülött kiskutyát most meglehet fogni vagy sem?

Figyelt kérdés
mert nem rég szült a szukánk, és az utolso kölyöknél nagyon bénázot mert rajta másztak a kölykök és igy nehezen tudta elharapni a köldök zsinort mert a kiskutyája pont oda mászot. És anyámék azt mondták ne nyuljak a kölykökhöz mert ott fogja hagyni..
2011. máj. 7. 18:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen kapott.
2011. máj. 7. 19:15
 12/23 A kérdező kommentje:
Akiteki kitalálom te már ugy születtél hogy mindent tudtál és anyádék kinyalták a segged és a kisujjadat se kellet semmiért mozditanod. látszk kérdezni se lehet semmit mert csak pattogás meg azh ész reptetés megy itt. nem kérek további hozzászolást.
2011. máj. 7. 19:21
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem kell felkapni a vizet. Írásod alapján nem te vagy a TENYÉSZTŐ, hanem a szüleid. Ha felnősz és követni akarod a példájukat, pont jókor kezdesz el ismereteket összeszedni, hogy te már ne mondj ilyeneket a gyerekednek, amit most kérdeztél.
2011. máj. 7. 19:27
 14/23 A kérdező kommentje:
igen eltaláltad" nem kell de lehülyézni azt le kell igaz? mert megmertem kérdezni hogy most mi mere"
2011. máj. 7. 19:30
 15/23 Akiteki ***** válasza:

Ez itt sajnos nem a kívánságműsor.

Tanácsot adhatunk, de észt nem.

Biztosan már csecsemőnek is nagyon okos voltam, de sajnos igen régen volt, már senki nem él, hogy megkérdezzem.

Ettől a te helyzeted változatlan.

És rossz hír: még ma ráérek, nem működik, hogy megtiltsd az írást.

2011. máj. 7. 19:37
 16/23 Akiteki ***** válasza:

ma 19:27

A szülei sem azok. Akkor rendesen ellátnák a kiskutyákat és nem néznék, hogy "bénázik" az anyjuk.

2011. máj. 7. 19:39
 17/23 A kérdező kommentje:
tudod mit beszélgesünk el személyesen és megnéznézül tényleng olyan nagy a pofád hogy a szemembe megmerd mondani hogy az egész családom egy csicska szar igaz?
2011. máj. 7. 19:44
 18/23 anonim ***** válasza:

Na,pont az ilyen temperantum az ideális a kutyatartáshoz.....milyen fajtáról is beszélünk?

Vagy tippeljek?

Nem,nem vagytok tenyésztők te sem és a szüleid sem.

Csak megellettétek a kutyát.

2011. máj. 7. 20:10
 19/23 A kérdező kommentje:
temparementum? Oroszlán vagyok cseszd meg nem szerettem ha noname emberek ugatnak semmit nem tudtok rolam se arrol hogy hogy tartjuk a kutyáinkat de ugatok h biztos szar gazdák " tippelj ha olyan okos vagy:)
2011. máj. 7. 20:21
 20/23 anonim ***** válasza:

Tudod, az én kedvenc fajtámban az ilyen idegrendszeri hibákat mutató egyedeket kiszelektálják.

Senki nem csicskázott, szarozott, csak te.

A szuka nem BÉNÁZOTT, hanem nem kapott segítséget, a nyugodt elléshez . Tenyésztő ilyenkor nem engedi a kölyköt kirándulni a mamán.

2011. máj. 7. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!