Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor lesz ivarérett a kutya?

Mikor lesz ivarérett a kutya?

Figyelt kérdés
2 éves múlt nem rég a kutyám, még sosem csinálta azt.. Viszont több mint 1 hete elszökött, ápr. 29-én. lehet hogy azért szökött el mert most jött el az ideje? ezt tényleg röhej de komojan :D kinti volt, szép nagy kutya, keverék. láncon volt, mert apum mindig kint volt és nem lehet tőle kint mozogni. sétáltattuk is sokat, el is engedtük a kertek végén had rohanjon. szerintetek mért szökött el? vagy csak azért mert ivarérett lett, vagy az már előbb volt?
2011. máj. 7. 10:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10:45-ös kommentem:

nekem*

2011. máj. 7. 10:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj az én kutyám is mindig elkapja a bokámat és nagyon szúrnak a fogai egyátalán nem kellemes de csak játékból csinálja nem akar óriási sebeket csinálni ugyan olyan mint az ugrálás! Ha elkapja húzd le a fejét és határozottan kiabálj rá, hogy "Nem"! Bocsi, hogy leírtam mert nem is biztos, hogy hazamegy!
2011. máj. 7. 11:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, akármennyire is bántja ez a lelkedet, valamit nagyon durván elrontottatok. Egy jól nevelt kutya nem viselkedik így. Elhiszem én, hogy foglalkoztál vele, de nem jól nevelted. Ez van.
2011. máj. 7. 11:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen itt nem azzal van baj, hogy nem nevelted, csak nem megfelelően. Nálatok a kutya a falkavezér. Ha eszik és rád morog, esetleg támad ez annak a jele, hogy ő a főnök. Mellesleg a láncon tartás is vadítja a kutyákat, egy bizonyos szinten. Nekem is vannak, a telken nagy juhászkutyák, komondorok, kuvaszok de ha etetem őket addig hozzá sem nyúlnak ameddig nem mondom azt hogy ehetitek, az hogy valamelyik megmorogjon, ez elképzelhetetlen számomra. Ha vissza megy a kutyád, akkor szerintem kutya iskola!
2011. máj. 7. 11:15
 15/16 A kérdező kommentje:
az lehet hogy nem jól neveltem, mert nagyon kicsi voltam, 9-10 éves, nem is értettem hozzá. de attól még nem kell ilyeneket a fejemhez vágni, mert én nem tehetek róla, ha megkötötték a szüleim, amit nwm is akartam..
2011. máj. 7. 11:24
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
És a szüleid miért nem segítettek nevelni? Miért nem foglalkoztak a kutyával?
2011. máj. 9. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!