Kutyát berúgatni? (Lent)!
Figyelt kérdés
Van egy komondor keverék kutyánk,nagyon rasztás a szőre és meg akarjuk nyírni.A tavalyi nyírásnál az állatorvos sedalin pasztát ajánlott a kutya megnyugtatására,nem nagyon vált be.Most viszont azt mondta,hogy adjunk neki 1dl pálinkát...Nem lesz baja tőle???
(A doki nem meri bealtatni,mert eléggé morcos a kutyánk.)
Szerintetek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 5. 21:01
1/10 anonim válasza:
Semmiképp ne adj neki pálinkát! Inkább vidd el másik orvoshoz.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen én is nagyon félek ettől,csak az a baj,hogy igazi házőrzőnk van,aki nem szereti az idegeneket és még a dokik is félnek tőle:( Már 3 dokija volt!
2011. máj. 5. 21:09
3/10 anonim válasza:
semmi baja nem lesz a piától. és egyébként vannak erősebb nyugtatók állatok számára.
4/10 anonim válasza:
érdekes a doki... én nem szívesen adnék neki
5/10 anonim válasza:
Istenem némelyik ember de ostoba!
7/10 anonim válasza:
az orvost akár fel is jelentheted mivel állatkínzásra buzdít-ekkora barmot!-tartós idegrendszeri károsodást szenvedhet egy deci pálinkától az a kutyus-szervezete nem képes bontani az alkoholt!
a kutyát meg sétáltasd rendszeresen, minden nap...! a nyírás előtt sétálj vele lábmellett, fegyelmezetten rövid de laza pórázon másfél-két órát tuti nyugodt lesz utána:)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!Most a sétáltatást azt hagyjuk,mert nem fogom szerencsétlen kutyámat 13éves korában elkezdeni nevelni,meg széttépné a többi kóborkutyát.Azért nem sétáltatjuk,mert nagyon nagy a kertünk és elég nagy mozgástere van.Visszakanyarodva a témához: Esetleg van van valami más nyugtató?Ki tudna nekem konkrétumot írni?Köszönöm!
2011. máj. 6. 15:25
10/10 anonim válasza:
fútópaddal kifárad, akkor már nyugisabb meg másik állatorvos, nekünk is volt agresszív kutyánk (apué volt) és mindig engem is megharapott, meg kiskutyánk combját átharapta, de az állatorvos jól bánt vele, (am a kutya visszalett víve a menhelyre, mert nem békéltem meg vele) németjuhász keverék volt fehér színben kék szemmel :S rémisztő !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!