Mennyibe kerül kb a Thai Ridgeback kutya?
Az 1600 euró körül van...egyáltalán nem lőttél mellé.
Egy jobb kennelből származó border collie 1300 euró. Egy ennyire ritka kutya simán van 1500-2000 euró. Magyarországon nincs tenyészet. Így külföldről kell behozni. Tehát nemcsak a vételárat, de az utazást is fizetni kell.
hát a jellemükről annyit kell tudni hogy nem mind1 hogy Thaiföldről vagy Európából veszed...
Ismerősnek van 4 2 Thaiföldről 2 Európából /Ukrán és Cseh kennel/ a 2 Európainak sokkal jobb a természete, mint a thaiföldieknek
Amúgy nem egy akkora Dráma felnevelni őket, nekem is van egy kanom. Most 2,5 éves, néha rájön a feszegessük a határokat, nézzük meg ki hol van a rangsorban játék, de egyébként egy nagyon jó fej kutya, csak kicsit önfejű, meg tartózkodóbb idegenekkel, de ez szerintem egyáltalán nem baj :) családdal olyan mint egy cica, gyerekekkel el van, bár ezutóbbi egyáltalán nem jellemző mindegyik egyedre
ez a fajta soha nem lesz felkapott, már csak azért is mert nehezen vemhesül és csak egyszer tüzel évente, ezért nehezen szaporítható, valamint a nehéz jellemük miatt sem lesz közkedvelt...
Ajánlani bármit lehet bárkinek / a végén úgy is ő dönti el hogy megfelelő-e neki vagy sem, na meg ugye a tenyésztő dolga felmérni a gazdi felkészültségét mentalitását stb... később esetleg vissza venni a kutyát, nekem nem ajánlotta senki, kitaláltam hogy ilyen kutyám lesz, utánna olvastam jó sokat, ezután még mindig tetszett és most itt van , halál normális, nem evett meg még senkit, valószínűleg nem is fog... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!