Ha egy kutyának el van törve a lába, akkor minden esetben nyüszít? Mert az én németjuhászom sántít és egész nap fekszik és nem tudom mi van!
Én se tudom. Egyedül az orvos tudhatná, ha megnézné.
tehát irány az állatorvos.
a csodás öngyógyulásban nem hiszek
Mennyi idős? Be van dagadva a lába? Átnézted a talpát nincs e benne valami?
Én is azt mondom vidd el dokihoz. Lőnek rá egy röntgent, és kiderül mi lehet ott? Már ha a csontal történt valami.
szerintem is holnap mindenképp orvos!nekem a tacsim volt így!hazajöttem munkából,csak ült a kerti pad alatt.gondoltam biztos lusta(nyár volt,nagyon meleg).kimentem hozzá fél óra múlva,még mindig ott ült,hívtam,nem jött.odamentem hozzá,eldölt mnt egy zsák,de nem mutatott fájdalmat.viszont neki magas a fájdalom küszöbe,úgyhogy erre nem lehet alapozni.be a kocsiba,hamar orvos,aztán hála isten csak meghúzta.doki szerint lehet kicsit elkapkodta a lépcsőt.adott neki szurit,hazaértünk,fél órán belül már sántikált utánam :)
de akkor nagyon megijedtem,azt hittem tacsibénulása van :S
lehet a te kutyád baja se komoly,de biztonság kedvéért mindenképp nézesd meg!reméljük nincs nagy baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!