Sylvan Moonlight Border Collie Kennel vélemények?
Nem rossz kennel, az almuknál mindkét szülőnek elég sok szűrése van, viszont a szuka különösebben küllemre nem nyerte el a tetszésemet, a kan nem rossz.
Ha hobbi célra szeretnétek kiskutyát, akkor nyugodtan vegyetek innen, mert korrektnek tűnik ez a kennel, viszont sem sportban, sem kiállításban ne
Bocsi véletlenül elküldte.
Szóval kiállításban és sportban is bőven van olyan kennel az országban, amelyik bőven jobb ennél.
Ők még kezdőnek tűnnek nagyon.. Becsülendő, hogy gyönyörű honlapuk van, és nagyon igyekeznek. Képekkel, leírással, tényleg nagyon szépen kidolgozott a honlap, ez plusz pont. Viszont ez még az első almuk, ha komolyabb célra gondolod a bordert, akkor még ne innen válassz. Még hozzanak le 2-3 almot, legyen több eredmény, elismerés, és akkor lehet róla beszélni, de innen én még komolyabb célra nem vennék kutyust.
Nekem nagyon tetszik a sok-sok szűrése a kutyusoknak (szukának és kannak egyaránt), ez nagyon felelősségteljes és gondos tenyésztőre utal. A kan nagyon szép, gyönyörű kiállású kutya, de nekem a szuka egyáltalán nem tetszik, a "Face" nevű szukáról beszélek.. Nekem nem tetszik. Igazából nem tudom neked megmondani, mi nem tetszik a kutyába, de ránéztem, és azt mondtam, nem tetszik. A kan gyönyörű tényleg, de a szuka nekem nem tetszik, és nincsenek is jó eredményei szerintem..
Viszont tudok neked egy nagyon jó kennelt ajánlani, náluk is most születtek kölykök. Ők a Bordermania kennel: [link] Fantasztikus kennel! Hihetetlenül szuper küllemű, idegrendszerű, temperamentumú kutyákkal, akik ízig-vérig terelnek, játszanak, imádják az embert, szaladnak, futnak, döglenek :) Nagyon jó fej kutyusok, legalábbis a tenyésztő/ismerőseim elmondása, leírása alapján. Nagyon tetszik nekem ez a kennel, a következő borderem (ha nagyobb házba költözünk, gondolkodom rajta:$) BIZTOSAN innen fogom venni, bár gondolkozom egy Shining-gold golden retrieveren is. Szóval ha jó kutyát szeretnél, onnan vegyél!
Köszönöm a válaszokat.(:
(Kutyás tapasztalatom már van, de ő lenne az első borderem.)
Elsősorban agilityzni szeretnék majd a kutyussal.
A bordermániát már én is néztem, nagyon jó kennelnek tűnik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!