Mikortól adjak egy kiskutyának tejet, konzervet?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 18:48
11/17 anonim válasza:
Köszi Theia, megnyugodtam. Végre valaki aki látott már kutyát. :)
Harmadik
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 4. 19:07
13/17 anonim válasza:
Theia,mindig megelőzöl.Nagyjából ugyanannyi a tudásunk kutyából.Talán kiállítás téren vagy előrébb.Megkérdezhetem,hány éves vagy?
14/17 anonim válasza:
A cikk, amit belinkeltek az 7-10 hetes kortól van. Én azt hittem, hogy szopik a kutyus, és mellette kiegészítő etetésnek. 5 hetesen még simán az anyja mellett a helye...8 hetes koráig.
15/17 A kérdező kommentje:
Csak az a helyzet már az anya ha a kicsi szopni akar akkor eltolja vagy elmegy párszor rá is morgott már
2011. máj. 4. 19:35
16/17 anonim válasza:
Nem a szopás miatt kell az anyjával lenniük a kiskutyáknak legalább 8 hetes korukig, hanem azért, hogy megtanuljanak más "kutyául" viselkedni.
16 éves vagyok, de ez számít valamit? :)
17/17 anonim válasza:
Hááát számít,ha azt veszem,hogy annyi idős vagy mint a lányom,kb annyi tudással mint ami nekem van.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!