Milyen keverékek lehetnek ezek a kiskutyák?
Mocskos tálak, földre kiszórt kaja...
Nem véletlenül írtam, hogy féreghajtás kell nekik. Nagy különbség van az egészségesen gömbölyű és a férgektől felpüffedt kölykök látványa között.
Kedves kérdező, amíg itt számítógépezel, van net, addig nekem ne rinyálj pénznélküliségről.
Jó kifogás.
A kiskutyák tartása, oltásaik (ha van) többe kerül, mint az ivartalanítás.
Szóval rossz helyen ködösítesz...!
Ne a kérdést bánd, hanem hogy nem ivartalanítottad időben a kutyát.
Remélem most majd megteszed.
Az utolsó előttinek igaza van(sajnos). Itt a lakók 90 százalékánál láncon van a kutya tartva, nem vesznek tápot, hanem mindig vmi maradék. Ivartalanitani se ivartalanit senki, nincs is hozzá megfelelő orvos, mint ahogy ezt már elmondtam párszor...
Engem már tatám azért hülyének néz mert hogy minek költök annyi pénzt tápra meg stb... ja meg sokan azért, mert bejöhetnek lakásba a kutyák(igen, nálunk bejöhetnek, ezért is irtam, hogy nem mindig ott vannak.)
Mi kutyatartásilag, az itteni átlag felett vagyunk. Nagy udvarunk van és szabadon vannak a kutyák, kapnak rendes tápot, gondozva van a szőrük, vannak fésülve, tiszták, fürdetve is vannak, be is jöhetnek lakásba. A budapesti szinvonalat nem ismerem. Kezdjük ott, hogy nem is magyarországi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!