Mit gondoltok erről?
Sziasztok!
Lehet hogy hülyén fog hangzani de nekem a "csapott seggű" német juhászok úgy nem tetszenek!:S
A régebbi típusú NJ teljesen eltüntet. Mi az oka ennek szerintetek?
Ez mire jó hogy így néznek ki?
Az a munkavonalú németjuhász.
A show vérvolat tenyésztették csapott seggünek.
Egyébként azoknak se annyira csapott a segge,de belépnek az állásba és rogyasztanak.
Ezt én sem értem. Alapból ha már belegondolok, hogy ilyen csapott farral egyáltalán alig képesek normálisan mozogni, rögtön arra tippelnék, hogy tuti mind DP-s, de nem. Hogy csinálják nem értem... :O
Viszont igaz, hogy nem tűntek el a szép, normál farú német juhászok sem, mert a munka-vonalúaknál megmaradt az "egyenes" popsi. :) Durva, hogy ennyire elkülönült a küllem, pedig egy fajról van szó, csak másra használják. Jó persze a kiállítási német juhász az ilyen 'tökéletes' standard-fajkutya, míg a munkakutyánál annyira nem számít a külső.
Nekem sem tetszenek az ilyen németjuhászok.De azért a beállás is nyom a dolgon amitő még csapottabbnak tűnik a hátsó fele.
Sajnos nem csak a néetjuhásznál vált külön a show és a munka vérvonal , szintem minden munkakutyánál ez a helyzet.
Nekem sem igazán tetszenek az ilyen nj-k.
Valamelyik nap pont azon gondolkoztam,
hogy vajon megfelel-e az nj-knél az,
hogy nem ejtett a hátuk, mert unokatesómék 8 éves németjucijának nem igazán ejtett:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!