Milyen fajta kutya illik hozzám?
Én a kis termetű kutyákat szeretem.Leginkább csivava a kedvencem.
Lakásban szeretném tartani.Nem tudom melyik fajta lenne jó.Nem akarok drágát, hanem olyan maximum 30 ezerért.Csivit meg úgy tudom drágábban lehet egészségeset kapni.Mit ajánlanátok??
Szia!
Én egy spánielt vagy cairn terriert ajánlanék neked. Hűséges kutyák ,nem hiperaktívak és nem is depisek :D lakásban is tarthatóak és amellet nagyon aranyosak is . :) Am a kutyiválasztás attól is függ mennyi időd van a sétáltatásukra :)
Hadd ne kelljen elmondanom, miért ne vegyél fajtatisztának titulált kutyát szaporítótól. Felejtsd el és kész.
Helyette fogadj örökbe egy kistestű kutyust menhelyről. :) Lehet, hogy még fajtatisztát is kifoghatsz, de ez szerintem hobbi kutyaként tök mellékes.
Érdemes szét nézni itt annyi kiskutya van!Válassz te nézél szét én is innen vettem egy kutyát!
nézd csak
Csivava hosszú szőrű kiskutyák...
Csivava hosszú szőrű kiskutyák oltva, féreg hajtva eladók. Játékosak, picikék, pelusra szokottak, lakásban élnek. A kölykök kis lakásba is ideálisak. Gyerekekhez...
* Csivava
* Több kutyus
* BUDAPEST
* 8 hetes
* 29,000 Ft
A kiskutya.hu találtam meg
gyerekekhez szokottak nézd meg
Rá mész a főoldalon hogy kutyák oda beütöd hogy csivava és ott dob ki néhányat ezt a kiskutya.hu nézd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!