Ezek milyen fajtájú kutyák szerintetek? A szülőkre is kíváncsi lennék!?
Szép staffordshire terrierekről kerestem képet a googleban, és akkor találtam a hirdetést.
Elnézést, ha félreérthető voltam. Egyáltalán nem úgy gondolom, hogy a keverék kutyák kevesebbek lennének a fajtatisztáknál, csupán azt mondtam, hogy ne fizessen keverék kutyáért, hanem inkább menhelyről hozzon ki egyet ingyen.
A Bandog nem fajtatiszta kutya, hanem keverék, ezért pénz elkérni közel sem etikus dolog.
A MENHELYI KUTYÁÉRT IS KELL FIZETNI!!!
A keverékért is lehet pénzt kérni,merthogy etetés-oltás-chip,féregtelenítés, stb...
Csak hogy ebben a hirdetésben szó sincs oltásról, chipről, féregtelenítésről, minőségi táplálásról, szóval ezek nagy valószínűséggel nincsenek is meg.
Ez egy mocskos szaporító, nem kell pénzelni.
Mivel elharapózott a veszekedés a kérdésem miatt, még egyszer leírom, mit szeretnék:
a kan fajtájára vagyok kíváncsi.
Nem kell kutya, mert van egy mudim.
Nem veszek kutyát.
A bandog nem fajta! Az egy keverék.
És nem támogatok semmilyen szaporítót.
Aki írta, hogy szerinte boxer, annak köszönöm!
Hogy lenne már ugyanolyan? Ez egy nem elismert fajta, magyarán keverék. A kutyák nem törzskönyvezhetőek, szóval nem lehet nyomon követni a vérvonalakat.
Amíg össze-vissza kereszteznek mindenféle őrző-védő fajtát Bandog név alatt, addig soha nem lesz önálló fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!