Miért nem áll a csivavám füle?
Figyelt kérdés
Lassan 8 hónapos,és oldalra,vagy előre lóg neki a füle...
Mit csináljak,hogy normálisan álljon?
2011. máj. 1. 11:34
1/10 anonim válasza:
születése után ha a porcot eltörik a fülében, az örök életére úgy marad. gondolom itt is ez a helyzet :(
2/10 anonim válasza:
vagy nem teljesen csivava.
8 hónaposan már csak műteni lehetne
(teszel fel egy képet?)
3/10 anonim válasza:
Igen. De szerintem itt csak az a probléma hogy amikor megszületett utána nem ragtatok a fülérére ilyen kötést. (ezt lehet kérni a tenyésztőnél is) Mi raktunk és attól állt fel utána a füle.
4/10 anonim válasza:
Csivimnek ragasztás nélkül felállt 7 hónapos korára. Tenyésztőtől vetted? (Törzsköny?)
5/10 anonim válasza:
Vagy kevés volt a kálcium , amíg nőtt
Vagy öröklött fülgyengeség
Zöldkagylót még megpróbálhatsz.
6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs törzskönyve,de kivizsgálások alapján,kiderült h fajtiszta :D
2011. máj. 1. 12:24
7/10 anonim válasza:
fajtiszta, mert kutya.
azt hogy fajtatiszta csivava-e azt nem lehet pontosan megállapítani-
8/10 anonim válasza:
Semmiféle kivizsgálás nem bizonyítja, hogy fajtatiszta. Max apa-anya-kölyök DNS.
Nincs ennek már semmi jelentősége. Fajtatiszta is örökíthet fültartási problémát, ha nem iktatták ki a vonalából.
9/10 anonim válasza:
Megpróbálhatod felragasztani. Az én kutyámnak 1 éves korára állt fel rendesen a füle, a végén ragasztottam is. Az egész alom ilyen volt de mindnek feláll végül. A másik kutyámnak meg már pár hetesen állt. Szóval még van egy kicsi remény szerintem.
10/10 anonim válasza:
Most már valószínű késő ragasztgatni, szóval vagy feláll magától, vagy így marad. Törzskönyv nélkül pedig egy kutya sem fajtatiszta, olyan kivizsgálás nem létezik, ami ezt bizonyítani tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!