Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol végezheti dolgát a kutyám?

Hol végezheti dolgát a kutyám?

Figyelt kérdés

Bp-en lakom, az Örs vezér térnél.

A házak között parkos rész van, az Árkád felé pedig játszóterek.

Kb 20 perc sétára van egy agility pálya.

A ház előtt többször rámszóltak már, hogy ez nem kutyafuttató, de nincs kint tábla, hogy ne lehetne kutyát vinni.

Felszedném a kakiját, de kuka sincs a közelben, csak házanként 2, ami be van lakatolva. Minden séta alkalmával vigyem el messzire, majd kulccsal nyissam ki a kukát, ahova kidobom a kis csomagot?!

Mit tehetnék? A 3.-on lakunk, kölyök még a beagle-m, örülök, ha ide leérek vele időben...:(

2009. márc. 7. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen! Nehéz ügy! Én Kecskeméten lakom, lakótelepen. Nekem is beagle-m van. Amíg kicsi volt, nekem is nagyon sietnem kellett vele, és rám is szóltak. Én felszedtem a kakit és egy zacsiba tettem, aztán a legközelebbi kukába kidobtam. Mást nem nagyon tudsz csinálni.

Mondjuk ahogy magamat ismerem, biztos kiosztottam volna a személyt, aki rámszól, de azért valamilyen szinten igaza van...sajnos...

2009. márc. 7. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Igazándiból nem lehet mit tenni. Én kis városban lakom de nem merem a kukába kidobni mert szegény környék, sok a kukás és gondoljatok bele mekkora a fertőzés veszélye ha belenyúlnak aztán meg megeszik a szárazkenyeret pl. Rosszabb, mint ha ott hagyom és max valaki belelép, csúnya dolog de nem tudok mit tenni mert erre kijelölt szemetesek nincsenek! A legtöbb kutyás ebben a helyzetben van, mint mi. Igaza van annak aki panaszkodik a kutyapiszokra de ha nem lehet mit tenni..
2009. márc. 7. 12:26
 3/6 anonim válasza:
100%

Iegn, légyszi szedd fel és vidd el a következő kukáig ahol ki tudod dobni. Követlezőn nem azt értem ami le van lakatolva.

Én imádom a kutyákat, de nekem nincs. Ha lenne, bizony összeszedném után a kutyagumit.

Szerintem érdemes lenne felhívni a helyi önkormányzat illetékes osztályát, megérdeklődni, hogy mikor óhajtanak kihelyezni olyan gyűjtőket ahova ezeket dobni lehet. Én Kápsztásmegyeren élek, és örömmel tapasztaltam, hogy vannak ilyen gyűjtők. Ennek ellenére viszont sajnos sok az otthagyott "tányérakna" is, amit sokan szét is taposnak, mert nem figyelnek... eltudom képzelni a cipőjük szagát, meg a bosszankodást amikor a lakásukban is széthordják.

Szóval légyszi, szedd össze a kutyus után a kakit.

2009. márc. 7. 12:27
 4/6 anonim válasza:
100%
12:26-os ha rendesen becsomagolod, nem fog rákenődni a száraz kenyérre, így a kukázósok sem sérülhetnek. Hadd ne tapossunk már bele! Vagy az jobb, ha egy egyébként tiszta családhoz bekerül ahol kisgyerek van és netán neki okozol vele fertőzést??????? Ezen gondolkodj el!
2009. márc. 7. 12:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet már kapni szagosított zacsit erre a célra, TESCO-ban.

Szerintem rengeteg műanyag zsákot kidobsz a kukába, ezek is alkalmasak akár duplán is használva, és a kezedre húzva egy másik amivel felszeded, de van ilyen szett amivel ezt megteheted.

Svájcban, már 1990-ben voltak kitéve elvihető zacsik, a közterületen...majd....

2009. márc. 7. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A kisgyerekre figyelni kéne, hogy a játszótéren játszon, ne a kutyasétáltatón. Mert hogy én játszótéren egyetlen egyszer sem hagyon, hogy ürítsen a kutyám az is biztos. Mellesleg baromira nem sokat ér a zacskó ha azzal kezdi a kukás hogy a botjával az összes szemeszsákot kiszurkálja, szétszaggatja, hogy lássa mi van benne és utánna kezd el turkálni.

Amíg az önkormányzat nem tesz semmit én tehetetlen vagyok.

2009. márc. 7. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!