Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudnám megtanítani a...

Hogy tudnám megtanítani a kutyám, hogy az apport fát megtartsa a szájában?

Figyelt kérdés
Vissza hozza,csak az a baj,hogy nem tartja meg hanem leteszi elém.
2011. ápr. 28. 19:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Kedves "nemígyvan"!

oszd meg velünk is a tudásodat! Részemről nyitott vagyok minden hasznosra. Bár azt nem ígérhetem, hogy alkalmazni is fogom a te általad ajánlottat. Ígérhetem mindezt jó pár VALÓDI munkavizsgás kutyával a hátam mögött.

2011. ápr. 29. 19:21
 12/23 anonim ***** válasza:
Figyi. Ültesd le a kutyát a sarokba. Ülj le elé egy kisszékre. Tedd az apportfát a szájába, és tartsd az álla alatt, közben "fogd apport". Ha tartja, akkor eresztés, és jutalom.(arra figyelj, hogy szabályosan tartsa) Türelemjáték, de igy nem kell kényszerapportozni.
2011. ápr. 29. 21:35
 13/23 anonim ***** válasza:

Munkavizsga? Majd ha IPO 3-ra mész, akkor beszélhetünk.

Amúgy, én a klikkert azért nem gondolom jónak, hisz... most gondolj bele, versenyen az nincs ott. És biztos hogy a kutyád egy-két verseny után, úgyan kiköpi

2011. ápr. 30. 11:05
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem is egy távirányító az, hanem egy tanítási eszköz. Ha már megtanítottad a feladatot, érti, ismeri, beáltalánosította, akkor nem kell a klikker. Vagy te úgy képzelted, hogy onnantól kezdve minden áltott ültetésnél élete végéig klikk van?
2011. ápr. 30. 11:12
 15/23 anonim ***** válasza:
Ja, persze. Aztán szegény kérdezőt körberöhögik az első versenyen
2011. ápr. 30. 13:31
 16/23 anonim ***** válasza:

ma 11:05

VAN III-as kutyám:))

Most Te pl miért nem vagy Komáromban? Persze, kutyával együtt.

A klikkert és sok más okosságot ma már használnak tanításhoz.

Hallottál már a folt-módszerről?

2011. ápr. 30. 13:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Ja...akkor te nem használsz labdát sem motiváláshoz, hiszen labda sincs a versenyen, igaz?
2011. ápr. 30. 13:35
 18/23 anonim ***** válasza:
Ez a klikker történet... háát, már 20 éve is használták. Egy szipogás, egy mély lélegzet. Nincs különbség. De mond már meg, ki a franc vagy te?
2011. ápr. 30. 13:53
 19/23 anonim ***** válasza:

Tévedtél, nem francnak hívnak.

Csak egy kutyás.

2011. ápr. 30. 13:57
 20/23 anonim ***** válasza:
ÁÁ, Akkor nem itt írogatnál, hanem , a kutyáddal foglalkoznál (ha már Komáromban vagy)
2011. ápr. 30. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!