Kissé hülyeségnek tartom azt, hogy a fehér szinü boxereket ellitélik és lenézik, ti hogy vagytok ezzel?
Szerencséd van a kutyusoddal, de sajnos tényleg nagy arányban fordulnak elő főleg süket példányok, pont a fehér szín miatt. A bőrük is kényesebb, mint egy színes kutyának. Ez van sajnos. Pigment ide vagy oda, hordozó vagy hajlamos egyedeket én sem szívesen vonnék tenyésztésbe. (már ha ezzel foglalkoznék)
Nem ítélem el, nem nézem le, de alapból nem tartozik a boxer a kedvenceim közé.
Hiába berzenkedsz.Ma ezek az elvárások.
Nézz meg néhány fajtát, mivé alakították mára a "fajta érdekeit szolgálva".
Mi az h unalmas??? Ez örökléstan. Attól mert te mást szeretnél még nem lesz úgy.
Egyébiránt senki nem nézi le a fehér boxereket, de ha egy mód van rá, akkor ne szaporítsuk őket - mert épp elég annyi amennyi a természet által véletlenül becsúszik.
Ráadásul a fehér x fehér boxer párosításnak ugyanolyan következményei lehetnek mint a merle x merle párosításnak (pl. a border collienál) -> örökletes betegségekkel halmozottan terhelt egyedek.
Nemrégen olvastam, lehet fehéret is tenyészteni már. Pontosan a feltételeket nem ismerem, mert nem boxeres vagyok.
A beszólásokra meg nem kell reagálni. Nekem munkás nj-m van, ráadásul a színe sem a Rex-é Szerinted a tenyésztők szemében nj a kutyám? Hát, nem. Aztán mit érdekel az engem.
Tessék, ezt a cikket neked írták :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!