Fel lehet jelenteni mert 4 kutyám van otthon?
volt eddig 2 tacsi keverékem és vettem egy sztafi-boxert mellé,és nem sokkal késöbb a a barátom kutyáját is hazahoztam mert az enyém unatkozott,de viszont ez a kutyus max 4 honapig van nállnuk a kaját én fizetem.
a kertben 2 ház van az egyikben a nagynéném és mamém lakik a másodikban én és anyu.
a nagynéném azt mondta feljelenti anyut ha nem visszük innen a kutyákat :((
Először is addig ne idegeld magad, amíg el nem olvastad a helyi rendeletet.
Ha feljelent, akkor már nem lehet semmit tenni, mert ebben az esetben a jegyző dolga, hogy kivizsgálja a helyzetet, még akkor is, ha nem jogos a feljelentés. És ha más kivetnivalója nincs, mint a kutyák száma, akkor sajnos elképzelhető, hogy intézkedni fog.
Feljelenthet! Mindenhol önkormányzati rendelet írja elő az állattartással kapcsolatos dolgokat is. Nálunk 2 kutya tartható és annak szaporulata max. 3 hónapos korig. Ennek ellenére 4 kutyánk van. Mindenre odafigyelek: ne ugassanak este, ne szökjenek a szomszédba, ne ugassák a járókelőket stb, stb...
Az egyik szomszéd kutyája egész éjjel ugat, de nem merek szólni neki, nehogy szóvá tegye kutyáim számát.
Sokat kell nyelni miattuk, de kérdésedből kiderül: bármelyik kutyád többet ér, mint a nagynénéd!
Elvileg kertes házban, max 2 kutyát lehet tartani, persze ez is ö vezettől függ, h ogy merre laksz! Panelban 1kutyát lehet, szóval elvileg feljenthet, de krédezem én, ha már egy területen laktok, gondolom így értetted, hogy 2 külön ház, akkor nem értem miért zavarják a kutyák őt, ha valóbannem csinálnak semmit, nem értem az ilyen embereket.
szerintem elvileg feljelenthet, de talán nem lesz belőle semmi,c sak kijönnek és megnézik akörülményeket.
sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!