Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Keverék kutyának is tetoválnak...

Keverék kutyának is tetoválnak a fülébe?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 23:07
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:

Már senkinek nem tetoválnak a fülébe.

A kutyák chipet kapnak azonosításra.

A törzskönyvesek olyat amit a MEOE ad ki, a többi simát.Január óta csak chippes kutya válthat gazdát, tehát adható, ajándékozható el.

2011. ápr. 27. 23:12
 2/40 anonim ***** válasza:
0%
miért akarsz fájdalmat okozni annak a szerencsétlen állatnak?
2011. ápr. 27. 23:36
 3/40 anonim ***** válasza:
még nézni is rossz volt mikor a bassetemet vittük tetováltatni..
2011. ápr. 27. 23:42
 4/40 anonim ***** válasza:

Az én kutyámnak a belső combjába tetováltak. Én fogtam a két lábra állított kutyám, apum meg a hátsó lábát. Nem nagy dolog, egy másodperc az egész.

De 2010 júniusától kötelező a chipezés. Az innentől született kölykök már csak chipet kapnak tetoválást nem.

2011. ápr. 28. 00:40
 5/40 anonim ***** válasza:
Én ammondó vagyok, hogy a tetoválás+chip az igazi. nem árt az embernek többszörösen bebiztositania magát.
2011. ápr. 28. 06:27
 6/40 zsuzsabazsa ***** válasza:

Keverék kutyákat nem tetoválnak, és nem is tetováltak.

Most a chip kötelező, de emellett a tetoválást is kérheti a gazda. Fajtatiszta kutyákra gondoltam.

A keverékeket ez nem érinti. Csak a chip.

2011. ápr. 28. 14:04
 7/40 anonim ***** válasza:

Nem.

A tetoválással a kutya származását akarták anno igazolni, az alapján volt a MEOE-nál beazonosítható. Mivel ők nem foglalkoznak keverékekkel, ezért csak elvétve, sumákolás következtében lettek tetoválva keverék kutyák.

2011. ápr. 28. 14:54
 8/40 A kérdező kommentje:
Ki a tököm írta, hogy én akarom a kutyámat tetováltatni? Állatvédő vagyok!!! De mivel 3 éve elhoztam egy menhelyről a kutyámat csak most sikerült észrevennem, hogy a jobb fülében számok vannak.
2011. ápr. 28. 17:03
 9/40 anonim ***** válasza:

3 éve elhoztad, és csak most láttad, hogy tetkós? Azt hogy sikerült?

Amúgy hívd fel a MEOE-t, ha ki tudod olvasni a számokat, és kérdezd meg, miféle kutyához tartozik. Vagy nem keveréked van, vagy csak kamu a tetoválás, de egy próbát megér.

2011. ápr. 28. 17:32
 10/40 A kérdező kommentje:
Mivel nem szokásom csesztetni a kutya fülét, így csak most vettem észre, hogy vakargatja, és el kellett vinnem dokihoz. alig látszanak a számok, úgyhogy valószinű ez örök titok marad :)
2011. ápr. 28. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!