Mi lehet a kutyusom bőrén?
Figyelt kérdés
Kb babszem nagyságú "rücskös" felületű, barna, és kemény. Amikor kihúzom, gennyes a vége, és a helyén lyuk marad. Nem fájdalmas. Másodszor fordult elő ua. a helyen.2011. ápr. 27. 22:12
1/9 anonim válasza:
Nem tudom,de erre találták ki az orvost,hogy megnézze.
2/9 A kérdező kommentje:
Valóban!
2011. ápr. 27. 22:40
3/9 anonim válasza:
Hű, ez érdekesen hangzik. Ha kiderül mi az, megírod ide?
4/9 A kérdező kommentje:
Az elsőnél az mondta a szakember, hogy ez egy bőrjelenség a német juhászoknál. h3o-val fertőtlenítsem le a helyét. Ha lesz harmadik, azt elviszem egy másikhoz, és megírom.
2011. ápr. 28. 00:05
5/9 anonim válasza:
Köszönöm! És remélem megoldódik a probléma. De így vhogy úgy tűnik mintha egy óriás eltömődött pórus lenne.
6/9 anonim válasza:
Nem lehet valami tályog, ami begennyesedik?
7/9 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz, mert az ilyennek mélyen van a gyökere.
Ha nem is veszélyes most, elrákosodhat.
Ez itt nem kórház és itt nem orvosok vannak.
Még akkor sem, ha van, aki már találkozott ilyennel. Az én ebkémnek is van ilyen, de nem mondok rá semmit:
VIDD ORVOSHOZ!
8/9 zsuzsabazsa válasza:
Lehet, hogy egy kullancs beszakadt feje ami kitolódni készül.
9/9 anonim válasza:
Ez az én kutyámmal is megtörtént.
Valószínűleg csípéstől tályog keletkezett, mely folyamatosan váladékozik. Ez a megkeményedés pedig a váladék száradása. Hiperoxidos folyamatos fertőtlenítés jó, viszont ha nem akarsz babokat szedni, akkor a sebet kell begyógyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!