Mikor lehet legkorábban ivartalanítani egy kutyát?
Figyelt kérdés
Ha veszek egy 2 hónapos kutyust, azt mikor ivartalanítahatom?
És mennyibe kerül egy szuka ivartalanítása?
2011. ápr. 26. 15:44
11/15 anonim válasza:
ha házilag végzed, úgy olcsóbb
12/15 anonim válasza:
harcikeszegnek
Csak petefészek elkötést kb 20 éve nem szabadna csinálni, csak teljes kipakolást. úgyhogy ennyit az orvosodról. Hacsak nem 20 éve volt.
13/15 anonim válasza:
"kedves" utolsó posztoló.szerintem nem az sütött a hozzászólásomból h pont petefészek elkötésre buzdítom. mint olvashatod igy, több tapasztalattal, átgondolva ma már én sem engedném, de nem vagyok állatorvos. amugy meg a tied is csak egy nézet, mert a te dokid ezt mondja, a másik meg azt. tehát tán nem kéne elitélni...találkoztam olyan dokival aki szerint meg az ivartalanítás természetellenes és nem is csinálja. az ő páciensei pedig neki hisznek.nekik mit mondasz? mindenki legyen önjelölt állatorvos?általában 1 kutya, 3 doki, minimum 3 diagnózis. de örülök h te remekül eltájékozódsz ezen a téren.
14/15 anonim válasza:
nézd és olvasd a kommentemből kiragadott idevágó mondatomat:"jahh és majd arra figyelj h a méhét is kivegyék mert az enyémnek csak a petefészkét vették ki, de ebből még lehet gubanc."
15/15 anonim válasza:
harcikeszeg, nem rólad mondtam véleményt hanem az orvosdról.
És ez nem nézet,hanem kamarai előírás.
Sajnos nagyon sok orvos megy a saját feje után.
Nincs kisállat szakvizsgájuk, igazából lódoktorok, lehet, hogy tehenekhez jólértenek, de a kutyához nem.
És ma szakvizsga nélkül is nyithat valaki egy kisállat rendelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!