Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerülhet egy yoork...

Mennyibe kerülhet egy yoork terrier?

Figyelt kérdés
szeretnék venni egy ilyen kutyát de nem tudom hogy mennyibe kerülhet.
2011. ápr. 26. 08:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

40 ezertől kezdődnek,de ezek nem megbízhatók mert ennyiért szaporítótól vehetsz.80-100 ezerért egy tenyésztőtől vehetsz,ezek megbízhatóak hogy nem korcs,és egészségesek is...a legtöbb,de ezt le tudod ellenőrizni.

Sok jó kutyázást!

2011. ápr. 26. 09:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Egy ilyen kutya elég drága lehet,mert ez lenne az első a világon,és tuti még múzeumban is megmutatnák.
2011. ápr. 26. 09:02
 3/11 A kérdező kommentje:
a 2.válasz normálatlanság
2011. ápr. 26. 09:04
 4/11 anonim ***** válasza:
60%

Ilyen kutyát akarsz, de azt sem tudod, hogyan kell leírni a nevét?

Valamint, tudod, mit jelent valójában a normálatlanság fogalma? Mert a 2. hozzászólásnak semmi köze hozzá.

2011. ápr. 26. 09:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Belinkelnéd mi az a yoork terrier?

Mert én ugyan rákerestem de nekem csak a yorkshire-t hozta elő.

2011. ápr. 26. 09:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Kb 40.000ft-tól kezdődnek.Tenyésztőknél meg mégdrágább 70 80 100 ezer
2011. ápr. 26. 10:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha nem tenyésztőtől veszed a kicsit lehet simán átvernek olvasd el itt is a kérdések között hányan kaptak yorkie helyett 30-40 ezer forintért valami teljesen mást, vagy simán lehet, hogy örökletes betegségei vannak vagy a beltenyésztés miatt idegbeteg...de ha te ezt megmered kockáztatni...a te kutyád és a te felelőséged
2011. ápr. 26. 10:56
 8/11 anonim ***** válasza:
A 40 ezres kategória sőt a 60 ezres is a szaporítót kutyák kategóriája, valószínűleg beteges, agyonszaporított idegbeteg kutyát takar. Egy olyan kutya ami örökletes betegségektől mentes, törzskönyves és biztosan idegileg stabil az bizony 100 ezernél kezdődik
2011. ápr. 26. 10:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Attól is függ, melyiket akarod. Mert van a mini, az angyon drága 100, v a fölött, de van "normál" méretű, az lehet 40 is. Sztem ha úgymond szaporítótól veszed akkor csak akkor tedd meg, ha lehetőséged van megnézni az apát és az anyát is. És ha mindekettő jorki formájú, és a kiskutyák is akkor nem lehet olyan nagy a baj (kivéve ha játszik egy genetikai selejt, amit nem tudhatsz előre) Úh ha van 100 ezred akkor inkább vedd meg drágán ajánlás alapján.
2011. máj. 17. 16:02
 10/11 anonim ***** válasza:
MINI YORKIE NEMLÉTEZIK!!!!!!!! értsük már meg az isten szerelmére....már ezerszer le lett írva...soha nem volt és remélhetőleg nem is lesz...a szaporítók árulják így a selejtes kölyköket amik túl kicsik ennyi...ezek általában szenvednek valamilyen csontrendszeri betegségben
2011. máj. 17. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!