Miért dől neki a lábamnak egy kutya?
Több kutyánál is tapasztaltam ezt, hogy simogattam ismerősöm kutyáját, és a kutyája nekem dőlt, és felemelte az egyik mellső lábát, és nézett rám.
De, ez vagy 4 különböző kutyánál volt.
Ilyenkor akarnak valamit, vagy minek csinálják ezt?
A dörgölőzés a szeretet és ragaszkodás kimutatása egy kutyánál......
Ugyanúgy kell értelmezned, mintha a gyereked bújna oda az öledbe egy kis meséért, foglalkozásért...
Hogy ki domináns, és ki nem , nem a dörgölőzés dönti el, hanem a "feltétel nélküli szófogadás".
A kutya tudja, hogy a család ranglétrájában melyik helyet kapta meg.
Nálunk van két kutya, egy macska. a kutyáim hízelgősek, ők is ezt csinálják. Az apám az idősebbik nagyfőnöke, a másiké én vagyok.
DE!
Mindkettőnknek ( sőt a család összes tagjának szót fogadnak ), mert tudják, hogy mikor mit szabad/lehet/kell csinálniuk.
Egyébként mindkettő egy szeretetbomba ( az egyéves és három hónapos gyermekem mellett is őrt állnak, még a madarakat is elkergetik a közeléből. A picur szó szerint nyúzza őket, de ők csak elé fekszenek, és adják neki a "csókokat". :-)
Örülj, szeret a kutyád, nem vagy rossz gazda. Ha megy hízelegni, elő a játékos/simogatós kedvedet..... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!