Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan kezdhetnék el Junior...

Hogyan kezdhetnék el Junior Handlerkedni?

Figyelt kérdés
Van 2 kutyám.Az egyik 7 éves,neki nincs tk-ja.A másik 3 hónapos,neki már van,ezért vele szeretnék kiállításokra járni.De ha már ott vagyunk,akkor szeretnék nevezni Junior Handlerként is.Hogy kezdhetném el?Azt hallottam,hogy azok a JH-k,akik már évek óta csinálják,nem túl "barátságosak",szóval hozzájuk nem nagyon szeretnék oda menni.
2011. ápr. 25. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:

szia

a hungária handler klub oldalán minden infó fenn van

[link]

Tudod az a gond, hogy kis tinikről beszélünk :) alapvetően a maga nemében mind nagyon aranyos lány/fiú de ha valaki nagyon sikeres akkor hamar a fejébe száll:D duplán igaz ez a tinikre és nem bántásból de ez egy életkori sajátosság. Szerintem előbb tanulj és gyakorolj utána kisebb CAC-kiállításokon és MKSZ showkon próbálkozz. A CACIB on sajna kezdőknek nem sok esélye van főleg az idősebbik korcsoportban, ők már nagyrészt vérprofik.

2011. ápr. 25. 14:56
 2/3 Ninna ♥ ***** válasza:
Azt sajnos, hogy hogyan érheted el ezt a célodat azt nem tudom, ebben remélem mások tudnak majd segíteni. Viszont azért pár dolgot szeretnék mondani biztatásul. Ne érdekeljen, hogy nem túl barátságosak.. menj oda az egyikhez, aki szimpinek tűnik neked, legyél nagyon kedves, és érdeklődő, kérdezd meg tőle, hogy tudna-e neked segíteni pár dologban, és ha igen, akkor kedvesen kérdezgeted tőle azt, ami érdekel. Ha a kicsi kutyusodat is magaddal viszed, szerintem az tuti sikert arat, a junior handlerek is imádják a kutyusokat, azért vannak köztük :) Ha nem túl barátságos, ne erőltesd a dolgot, szépen köszönd meg, és gyere el onnan. Valahogyan csak sikerülnek majd a dolgok. De szerintem ha egy felnőtt emberhez mész oda, azok is tudnak esetleg segíteni neked, sőt biztosan. Anyukád, vagy akár te is, telefonálgassatok minden elérhető helyre, ahol ebben tudnak neked segíteni. Ne add fel az álmod!
2011. ápr. 25. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Küldj privátot és segítek. Junior handler vagyok és legjobb tudomásom szerint nem bunkó :) Szívesen segítek neked kutyát keresni kiállításokon és tudok segíteni a felkészülésben is. Milyen kutyád van?
2011. ápr. 26. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!