Naponta hányszor etetitek a kutyátokat? Hány óra körül/ mivel? Bővebben lent!
Valahol azt olvastam, hogy napi 1 szer elég, de a kutyáim 3 szor kapnak naponta (abból kiindulva, hogy én sem bírom ki 1 nap 1szeri étkezéssel). És még így is egészséges súlyban vannak (rengeteg mozgástól). Én elmegyek itthonról, tesóm fogja etetni Őket és naponta 1szer max2 szer tudna nekik enni adni. Emeljük az adagjukat, vagy jó így?
Egy egy literes joghurtos vödröt tele rakok száraztáppal (Morzsi, chappi)amit felöntök valami levessel,ami megszívja magát. Ezt kapják ketten (vizsla, puli) minden evésnél.
Kibírják, ha 1 szer kapnak enni? (Nem akarom ,hogy soványak legyenek).
Szia!
olcsó prémium táp pl:Josera economy 8felnőtt kutyáknak) 20kg kb 7000Ft.
tapfutar.hu-ról lehet rendelni, bp re ingyen vidékre kicsit nem inygen viszik ki, de mindig van hozzá ajándék is.ebből kevesebb is kell mmint csepiből és tsai-ból mert minden szükségeset tartalmaz. ha veszel jobb minőségű kaját fokozatosan szoktasd át őket, mert a minőségi váltásoknál csúnya hasmenés sokszor előfordul ez nem baj, normális esetnen 3-4 nap altt elmúlik. a szoksásos táphoz keverd hozzá a jobbat egyre többet mig már csak azt kaopnak. az ideális kb 1 hét amig le lehet váltani.
az enyémek napi 2 szer kapnak. az előírt dagot 2 részletben.azért nem kell őket naponta 3szor etetni mert az ő gyoomruk nem erre van. a farkasok is csak akk tudnak enni amikr van mit. és nem lesz bajuk ha kevesebbszer kapnak. biztos meglepődnek az elején d e hisztinéál nagyobb bajuk nem lesz.:) lettő az ideális nekik. ne feledd ők NEM emberek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!