Mire kell figyelnem, ha Cocker spániel kutyát szeretnék tartani? -Milyen táp kell neki? -Milyen kiegészítőkre van szüksége? -Milyen tartást igényel? -Mik a tulajdonságai?
- Mindenképpen valami prémium minőségű tápra van szüksége, a legjobb az Acana, Orijen, ha beválik nálatok. Én Orijennel etetek, de át fogok térni a Happy Dog-ra, mert arról is nagyon sok jót hallok. Ki lehet próbálni, sőt ki is kell, több tápot is, és amelyik a legjobb, azzal etetni a kutyust. Ami neked is megfelel anyagiak szempontjából, és a kutyusod is jó súlyban van tőle, szép a szőre stb.
- Mint minden kutyusnak. Egy nyakörvre, egy itató és egy etető tálra, egy pórázra, labdára, játékokra, és kullancs illetve élősködők elleni védelemre (spot-on, nyakörv, ultrahangos) Az igények aztán változhatnak, mit veszel még neki, mit nem, de ezek az alap felszerelések, ami minden kutyusnak kell.
- Az utolsó két kérdésedre pár honlapot tudnék belinkelni, ott tuti hogy találsz megfelelő infókat az általad kiválasztott fajtáról.
Ja, és nem utolsó sorban még egy pici infó: A budapesti Lurdy-ház bevásárlóközpontban van egy kutyás bolt, a ZooDom, és oda szoktak kimenni spániel fajtamentők minden hónap egyik hétvégéjén. Szerintem a honlapjukon ( [link] találsz információt, hogy mikor lesz a következő. Én véletlenül bukkantam beléjük, mert ott vásároltam, de majdnem hazahoztam egy spanit :) Borzasztó édesek, hálásak, és csak az új gazdira várnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!