Milyen kutyusom legyen?
Végre sikerült anyukámékat meggyőzni hogy kapjak egy kutyust .Panelban lakunk. Minden nap letudnám vinni napi 4-5 attól függ milyen fajta. Lehet hosszú szőrú vagy rövidszőrű. Én ezekre gondoltam : csivava, havanese , törpepincser, amerika cockel spániel , német törpe spicc..,
Nem tudom milyen legyen de nekem a havanese tetszik a legjobban. De nem tudom!! Ha írsz akkor légyszi írd le a jellemzőéit. Előre köszi:
14l
szia!
én úgy tudom h törzskönyv nélkül is lehet kutyát kiállításra vinni
na visszatérve stem ne legyen olyan kutya amit minden utcában látsz pl . : havanese, bolonese, yorki, csivava legyen vami ritkább
pl :törpetacsi, mopsz, king charles spániel, papillon, kínai kopaszkutya, törpespicc, pekingi palotakutya, franciabulldog, si-cu, máltai selyemkutya, majom pincsi, törpe pincser, törpe schnauzer, dandie dinmont terrier, cseh terrier, skót terrier, japán terrier, kis angol terrier, west higland terrier, basset hound (ő kicsit nagyobb ) amerikai cocer spániel, törpe uszkár, japán csin, gyapotszőrű kutya, kis oroszlán kutya
ennyit tudok mondani egyenlőre
majd írd meg hogy döntöttél!
én a spitz mellett döntenék :)
ha mutatsz képet akkor tudok írni pár nevet :)
www.kepfeltoltes.hu
jaj de jó:) nagyon örülök, szívesen megnéznénk itt páran a kutyust:) ha megfogadsz egy tanácsot, érdemes a neten körül nézni, hogyan válhatsz igazi jó falkavezérré, azaz tökélete gazdivá:) én most várom a kis tacsimat, május első hetében mehetek érte:)
legyen benne nagyon nagyon sok örömöd!!!!
Itt a weblapom.Cane Corso fajta sztem jo lenne,mert nagyon konnyuidomitani..dehat ha pannelben laksz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!