Hogy kell kiszedni a kutya szeméből a csipát?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 09:14
1/7 anonim válasza:
én kézzel kitörlöm.
De ha nagyon az,akkor valami baj van, fertőzést kapott.
most ki kamillával, ha nem múlik akkor állatorvos,mert szemcsepp kell neki.
(Ha kölyök,akkor rohanás az ügyeletre vele)
2/7 anonim válasza:
Én kamillás vattával, vagy szemvidító füves teával szoktam kiszedni.
3/7 anonim válasza:
Én egy kamillás zsepivel szoktam kitörölni.
4/7 anonim válasza:
Én bevizezek egy-egy vattapamacsot,és azzal kitörlöm neki mindennap
5/7 anonim válasza:
Nem szeretem mikor így túlaggódják a dolgokat, ezért van olyan sok mihaszna kutya. Nem kell parázni, fogod odanyúlsz, letörlöd. Ennyi. Magadnak se kammillázgatsz, meg pamacsozol reggelente. Gondol el, felkelsz büdös szájjal, kialvatlan fejjel, és egy mozdulattal kitörölted a csipát. Semmi extra. Nekik sem kell semmi bonyolult művelet.
Nyilván, ha betegség miatt csipás, jöhet kamilla, meg pamacs, de ha csak simán a por meg könny állt össze akkor elő a hüvelykujjaddal!
6/7 Ninna ♥ válasza:
Én azért a biztonság kedvéért tartok otthon rendes arclemosó vattát és bórvizet. Bórvizet gyógyszertárakban tudsz venni, egy ezres körül van egy üveggel, és nagyon jól tisztít. Én azzal szoktam a kutyámnak a csipát kitörölni, illetve ha sétakor valami belemegy a szemébe (pl. homok), amitől hunyorog és pislog, akkor jó hogyha van otthon amivel csak letörlöm és megoldódott a probléma. :)
7/7 anonim válasza:
Fogsz egy zsebkendőt vagy vattát kicsit bevizezed és kitörlöd a szeméből a csipát..ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!