Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért eszik a kutyám füvet...

Miért eszik a kutyám füvet minden evés után? Valami vitamin hiány lehet?

Figyelt kérdés

Sajnos nem kap minőségi tápot (nagyon drága :() Chappi vagy Morzsi kutyatápot szokott enni, amit össze keverünk maradékkal vagy kacsa/ csirke farháttal + a levével. Nagyon szereti, csak nem tudom miért eszik utána füvet.

(A kioktatók, hogy "akinek nincs pénze minőségi tápra, az ne tartson kutyát!" kérlek kíméljenek. Én jót akarok neki, viszont a válságról nem tehetek.)

2011. ápr. 23. 20:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Valójában fogalmunk sincs arról, hogy miért esznek a kutyák, és még a szigorúan húsevő macskák is füvet. Megemészteni nem tudják, azt látom a macskám almában.

Talán a gyomor, és a belek kéményseprőjeként használják...

2011. ápr. 24. 01:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Az egyik macskám, Csufi ( nyugodjon békében ) még a zöldségeket is megette: krumplit, répát, uborkát, paprikát is :) Hiányzik:(
2011. ápr. 24. 12:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Az én kutyám is imádja a zöldségeket. Amikor a kertből szedtem ki a répákat, nem győzte elhordani. És ugyan így volt a krumplival. Most pedig a cserebogarakat eszi tucatszámra. (Csak az a baj, hogy egy részük a föld alatt van és onnan is kiássa :))
2011. ápr. 24. 12:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

ez egy kicsit most letolás lesz-> tessék körülnézni neten , itt is rengetegszer ajánlottak már olcsó és minőségi tápot!!nem kell rögtön eucanobára meg royal caninra gondolni ha azt mondják h prémium táp.

az én 2 kutyám JOserát kap. pl az economy változata 20kg 7-8000 Ft. az nem kis adag. abban van minden ami kellhet nekik. pl tapfutar.hu pesten ingyen házhoz is szállitja és van mellé ajándék. de máshol is árulják. ha van a közeletekben fressnapf nekik is van vmi saját márkájuk ami elfogadható táp és olcsó (legalábbis jobb mint a chappi). azért természtesen nem vagy hibáztatható h igy alakultak a dolgok anyagilag. de kicsit azárt utána lehet ám járni!legközelebb csak tegyél ki itt egy ilyen kérdést: "nincs sok pénzem ,de jó tápot adnék a kutyáknak. mit ajánlotok?"sztem tedd is felé mert a joserán kivül egy csomó jó 5letet tudnak még adni.:)

2011. ápr. 26. 12:00
 15/17 anonim ***** válasza:
amugy az enyémek is eszik pedig jó kaját kapnak.sztem ez nem baj.
2011. ápr. 26. 12:00
 16/17 A kérdező kommentje:
Oks, megfogadom a tanácsod! :)
2011. ápr. 26. 18:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Az enyém nyers húson él, mégis füvezik. Egyszerűen szüksége van rá.
2011. ápr. 27. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!