Miért eszik a kutyám füvet minden evés után? Valami vitamin hiány lehet?
Sajnos nem kap minőségi tápot (nagyon drága :() Chappi vagy Morzsi kutyatápot szokott enni, amit össze keverünk maradékkal vagy kacsa/ csirke farháttal + a levével. Nagyon szereti, csak nem tudom miért eszik utána füvet.
(A kioktatók, hogy "akinek nincs pénze minőségi tápra, az ne tartson kutyát!" kérlek kíméljenek. Én jót akarok neki, viszont a válságról nem tehetek.)
Valójában fogalmunk sincs arról, hogy miért esznek a kutyák, és még a szigorúan húsevő macskák is füvet. Megemészteni nem tudják, azt látom a macskám almában.
Talán a gyomor, és a belek kéményseprőjeként használják...
Kedves kérdező!
ez egy kicsit most letolás lesz-> tessék körülnézni neten , itt is rengetegszer ajánlottak már olcsó és minőségi tápot!!nem kell rögtön eucanobára meg royal caninra gondolni ha azt mondják h prémium táp.
az én 2 kutyám JOserát kap. pl az economy változata 20kg 7-8000 Ft. az nem kis adag. abban van minden ami kellhet nekik. pl tapfutar.hu pesten ingyen házhoz is szállitja és van mellé ajándék. de máshol is árulják. ha van a közeletekben fressnapf nekik is van vmi saját márkájuk ami elfogadható táp és olcsó (legalábbis jobb mint a chappi). azért természtesen nem vagy hibáztatható h igy alakultak a dolgok anyagilag. de kicsit azárt utána lehet ám járni!legközelebb csak tegyél ki itt egy ilyen kérdést: "nincs sok pénzem ,de jó tápot adnék a kutyáknak. mit ajánlotok?"sztem tedd is felé mert a joserán kivül egy csomó jó 5letet tudnak még adni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!