Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan érjem el azt, hogy a...

Hogyan érjem el azt, hogy a kutyám elfogadja az új kölyköt?

Figyelt kérdés

Van egy németjuhász-vizsla keverék kutyám. Viszont nem akármilyen... meglát közelebbről egy kutyát pl utcán, már egyből verekedne és olyan szinten átmegy agresszióba. Viszont akiket sokat látott azokat már nem bántja ha messzebb vannak. 6éves lesz most a szuka kutya. És holnap fog jönni egy kis csivava 7hetes kiskutya.. Hogyan szoktassam őket össze ? Nem akarom hogy a kutyám neki menjen a kicsinek,(a kicsi is lány) meg ugasson egész élete végééig.

Kérlek normális válaszokat!! FONTOS LENNE NAGYON! :(

2011. ápr. 23. 09:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kalitka-ellenes.

"Más részről,soha nem volt még agresszív kutyám.Azt mondanám leginkább,hogy amíg nincs megnevelve a nagy addig ne jöjjön új kutya,mert csak még kevesebb idő,kedv lesz a régi nevelésére.Sőt,félő,hogy a nem megfelelő viselkedése miatt még menhelyen köt ki.Mert a csivi aranyosabb,cukibb,és nem eszi meg a kutya társait."

Teljesen egyetértek. De egy agresszív kutyához akkor sem tanácsos bevinni egy másik kutyát. Az én mostani kutyám imád minden másik kutyát, hozzá nyugodt szívvel hoznék be akármilyen idegen kutyát, de a szomszédom kutyájához nem vinnék be semmiképp semmilyen állatot. Annyira védi a területét, hogy simán megtépné.

2011. ápr. 23. 23:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Kalitkások!

Láttam egy műsort a tévében,és egy macskagyűlölő vad ebet,ezzel a módszerrel szoktatták hozzá a cicushoz.Teljesen bevált

2011. ápr. 24. 16:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Kalitka-ellenes vagyok:D

Oké, de egy kutyának (jelen esetben a kis csivavának) elég nagy traumát tud okozni, hogy egy kis kalitkában gubbaszt, ahol épp csak megfordulni tud, kintről meg egy hatalmas kutya támadja, morogja, vicsorít, nekiugrik a kalitkának, a rács meg zörög, esetleg felborítja, és elgurul... De ha a kérdező is így gondolja, hogy a kalitkás módszer oké, akkor se otthon csinálja. Mert a nagy kutyában ott a területvédő ösztön.

És ezt nem az ujjamból szoptam...

2011. ápr. 24. 17:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Kalitkás.Én meg még mindig azt mondom,ha attól kell tartani,hogy még a kalitkán keresztül is neki megy a kölyöknek,ott nagyobb baj van.A kalitka csak példa volt,lehet az egy kert rész vagy bármi,az a lényeg,hogy rácsos legyen a nagy felőli részen,hogy ismerkedhessenek.
2011. ápr. 24. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!