Mért hiszi azt a sok barom hogy ez egy állatorvosi "rendelő"?
Látatlanban hogy a rákba lehet tanácsot adni?
Ugyanaz a tünet több betegség jele is lehet,amik más és más,egymástól eltérő kezelést igényelnek.
Kedves kérdező!
Bár a kérdésed stílusa hagy némi kivetnivalót maga után, részben egyetértek veled. Amikor feljövök megnézegetni, hogy milyen új kérdések vannak, néha tényleg feláll a hátamon a szőr. Amikor meglátom hogy a yorkiját egy 8 kg-os kutyával akarja pároztatni, és próbálják meggyőzni, hogy akkor áshatja a kutyája sírját, hát én is fogom a fejemet...
Mégis azt vettem észre, hogy azért idetévednek gyerekek, fiatalok, első kutyások, akiket a jóindulat vezérel, inkább tegyék fel azt a kérdést.
Én is tettem már fel kérdést, amikor nem tudtam hogy a kutyámnak miért csipás a szeme. Szerencsére kaptam választ és nagyon örültünk mind a ketten neki (Bellával)
mert bizonytalanok, és mert ez itt ingyen van !!
az állatorvos meg mindíg pénzbe kerül !
ja, és az állatorvos nem ért a kutyákhoz, a legtöbb a szervezetükben fellépő betegségek kezeléséhez ért !
ami nem egyenlő a viselkedészavarral !!
igaz,hogy sok állatorvosnak vannak saját állatai, soknak kutyája is van, de ez nem jelenti azt,hogy érti a kutyákat .
ők gyógyítják a betegséget, nem pedig kezelik az oda vezető bajokat . pl :
ideges,feszült ,agresszív kutya= ivartalanítani kell !
fenét, nevelni kell, ha egy kutya mindíg elszökik, az az ivartalanítása után is elszökik !!
és még rengeteg ilyen van.
viszont, ha okádik ( többször ),vagy véres a széklet, vagy sántít napok óta, ha láza van, ha furcsán viselkedik, ha dülöngél, akkor azonnal irány a doki !!
ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!