Én is adjak nekik tejet? (bőv. Lennt)
Tegnap szült a kutyánk, ez volt az első terhessége. A kicsik nem találják a mellbimbókat, legalábbis úgy néz ki. Óvatosan ráteszem őket, de nem szopnak belőle, mintha nem lenne benne tej. Csak 1-2 mellbimbó van, amiből esznek. Ja, és folyton sírnak.
Szerintetek én is próbáljam etetni őket? Vagy túlreagálom? Végülis nincs időm egész nap figyelni őket, szóval lehet, hogy máskor esznek...
Légyszives ne szóljatok le, még sohasem voltak kiskutyáim. Csak aggódom.
én ilyenkor 2hétig ott ülök mellettük....
azonnal szopniuk kéne. Ha nem szopnak betegek.
Ha herpeszesek,akkor majd végignézheted,ahogy megfulladnak.
Tejet nem adhadsz nekik, csak tápszert,amit állatpatikában kapsz.
Remélem a kutyának ez volt az első és utolsó vemhessége és ivartalanítjátok ezután.
Én az ivartalanítás mellett voltam, de mivel nincs keresetem, nem erősködhetek, ha a szüleim nem akarják! Ez a vemhesség sem volt tervezett, persze elkerülhetetlen, mert nem szobakutya.
Babatejporból készült tejet sem adhatnék?
Nem. Nem tudják megemészteni. próbáld újra és újra visszatenni őket,ha nem szopnak,akkor betegek.
Ha megpróbálnak és nem jön semmi,akkor kéne a tápszer.
(végső esetben megpróbálhatod a babatejport, de utána kutyatápszer kell nekik)
UPDATE: Szopnak! Bár még mindig fenntartom, hogy 2 mellben több tej lehet, annak ellenére, hogy nehéz látni bármit is az iszonyatos szőrtől. Ollóval meg nem férek oda.
Próbálom a kis muksókat váltogatni, de ilyenkor az anyjuk úgy ledöbben, vajon mit csinálok, hogy elkezd forogni olyan kavarodást csinálva, hogy azt is elfelejtem, nekem hány mellbimbóm van.
Amúgy nyalogatja a feneküket és végre nem úgy mozog úgy, hogy elnyomja őket, szóval a helyzet oké!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!